آمریکا شبکه جاسوسی خود را در آفریقا گسترش می‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۱۲۹۴

آمریکا شبکه جاسوسی خود را در آفریقا گسترش می‌دهد

آمریکا در حال گسترش شبکه‌ای مخفی از پایگاه‌های هوایی در قاره آفریقا به‌منظور جاسوسی از القاعده و دیگر گروه‌های مخالف خود است.  
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الجزیره، طبق یک گزارش منتشر شده در یک روزنامه آمریکایی، ارتش اين كشور در پی گسترش پایگاه های هوایی مخفی خود در قاره آفریقا به منظور جاسوسی از القاعده و دیگر گروه های مخالف خود در این قاره است.

طبق گزارش روزنامه واشنگتن پست، آمریکا برای اجرای این برنامه به دنبال ارسال هواپیماهایی رادارگریز به برخی نقاط این قاره است که توانایی پرواز در مسافت های طولانی را داشته باشند.

گفتنی است این برنامه که بحث در مورد آن به چند سال قبل برمی گردد، در راستای افزایش حضور نظامی آمریکا در قاره آفریقا و سیاست نظامی کردن برخی نقاط اين قاره در راستای استراتژی امنیتی کلی آمریکا در آفريقا برای مبارزه با تروریسم و کسب نفوذ بیشتر قرار دارد.

شایان ذکر است که در زمان کنونی، آمریکا پایگاه هایی در موریتانی و بورکینافاسو در غرب قاره آفریقا با هدف اعلام شده جاسوسی از القاعده دارد.

در پایان این نکته گفتني است که می توان برنامه های نظامی آمریکا در قاره آفریقا را در قالب سه هدف اصلی یعنی مبارزه با تروریسم، گسترش نفوذ خود در اين قاره و بالاخره ممانعت از نفوذ رقبای خود مانند چین در کشورهای آفریقایی تحلیل كرد و برای رسيدن به این اهداف نیز سیاست هایی مانند گسترش شبکه های جاسوسی را در این قاره اجرایی می کند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار