کد خبر:۱۹۱۷۴۱
نفت و اقتصاد جهانی، موضوعات اصلی نشست اقتصادی سن پیترزبورگ
نشست اقتصادی سن پیترزبورگ ظرف سه روز در جریان خواهد بود که میان موضوعات مورد بحث، نفت و اقتصاد جهانی مورد توجه قرار خواهند داشت.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از یورونیوز، بالاخره پس از دو ماه بدبینی، پس از دیدگاه مثبت یونانی ها در ماندن در منطقه یورو، قیمت نفت بالا رفت اما کارشناسان نمی دانند که این حالت چقدر طول خواهد کشید. این موضوع یکی از موضوعات اصلی شانزدهمین نشست انجمن بین المللی اقتصادی سنت پترزبورگ است که از 21 تا 23 ژوئن طول خواهد کشید.
یکی از مسائل مهم دیگر نیز که به طور سنتی همیشه مطرح بوده اما اکنون با توجه موقعیت متزلزل اقتصادی بازار انرژی، اهمیت بیشتری پیدا کرده، مسئله بهره وری از انرژی است.
موضوع قیمت عادلانه نفت است یکی از بحث های داغ نشست های انرژی محسوب می شود. به عنوان مثال صادر کنندگان بزرگ نفت مانند روسیه، به دنبال قیمتهای بالاتر نفت هستند و عربستان سعودی اصرار به حفظ قیمت زیر 100 دلار در ازای هر بشکه دارد.
کارشناسانی مثل دکتر دانیل یرگین، معاون اجرایی رئیس مرکز تحقیقاتی انرژی موسسه آی اچ اس، پیتر ووسر، مدیر عامل شرکت رویال داچ شل، و ایگور سچین، رئیس شرکت نفت رزنفت و همچنین ماریا ون در هوون، مدیر اجرایی آژانس بین المللی انرژی و و چند تن دیگر در این نشست به بحث در مورد این موضوعات خواهند پرداخت.
علاوه بر آنها هزاران نفر از مقامات و شرکتهای مهم مالی از سراسر جهان، در این جلسه 3 روزه در سنت پترزبورگ به بحث در مورد تغییر در چشم انداز اقتصادی جهانی و چگونگی مقابله با بحرانهای آن خواهند پرداخت.
در میان مسائل دیگر، تمرکز این نشست بر اهمیت رو به رشد برخی از باشگاه های اقتصادی جدید در حال ظهور مانند کشورهای بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی، و همچنین اتحادیه اقتصادی اوراسیا، که مجموعه ای از اقتصاد بلاروس، روسیه و قزاقستان است، خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰