کد خبر:۱۹۲۵۹۰
هشدار وزیر خارجه روسیه؛
ایران نباید در خصوص فعالیتهای هستهای خود با تهدیدات مواجه شود
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت: مذاكرات هستهای با ایران باید بدون «هیچگونه ضربالاجل یا اولتیماتومی» ادامه پیدا كند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از واشنگتن پست، سرگئي لاوروف جمعه گفت: ایران نباید در خصوص فعالیتهای هستهایاش با تهدیدات مواجه شود، بنابراين یك توافق فوری در مورد این بنبست، واقعگرایانه نیست.
وزیر خارجه روسیه افزود: مذاكرات اخیر میان شش قدرت جهانی و ایران در مسكو «تقریباً مفید» بود، گر چه پیشرفتی حاصل نشد.
وی گفت: مذاكرات باید بدون «هیچگونه ضربالاجل یا اولتیماتومی» ادامه پیدا كند.
ایران بر اينكه فعالیت غنیسازی اورانیومش صرفاً اهداف صلحآمیزی دارد، تاكيد مي كند، اما اسرائیل، آمریكا و دیگران گمان مي كنند كه فعالیتها پوششی برای ساخت تسلیحات هستهای است.
اسرائیل عنوان كرده كه ایران با طولانی كردن مذاكرات قصد نزدیك شدن به قابلیت ساخت یك بمب اتمی را دارد و از این رو به عنوان آخرین راه حل، جمهوری اسلامی را تهدید به حمله كرده است.
قرار است ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه هفته آینده از اسرائیل دیدار كند؛ گر چه اظهارات لاوروف بیانگر این است كه احتمالاً مسكو در پاسخ به درخواست اسرائیل برای اتخاذ موضع قاطعتر، به آن كشور پیشنهاد میكند شكیبا بوده و مذاكرات را دنبال كند.
لاوروف در تلویزیون كانال 24 روسیه خاطرنشان كرد: «لازم است برای حل این موضوع از تهدید مكرر به استفاده از زور علیه ایران دوری كرده و همواره مذاكرات را شكستخورده نخوانیم.»
وی گفت: مذاكرات بینالمللی نباید به درازا كشیده شود، اما «گذاشتن هر گونه ضربالاجل و اولتیماتوم ساختگی و این كه بگوییم اگر تا پایان جولای یا اوت، توافق نهایی حاصل نشود، آنگاه مذاكرات را پایان داده و دست به اقدامات ستیزهجویانهای خواهیم زد، كار اشتباهی است.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰