اوباما: اوضاع وخيم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۲۸۴

اوباما: اوضاع وخيم است

رئيس جمهور جديد ايالات متحده آمريكا در خصوص اوضاع اقتصادي اين كشور گفت: دوران وخيمي را سپري مي‌كنيم.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از «ان. بي. سي»، باراك اوباما، رئيس جمهور جديد ايالات متحده آمريكا با وخيم خواندن اوضاع اقتصادي آمريكا گفت: چند ماه آينده با مشكلات پيچيده اي روبرو خواهيم بود.

وي از دو حزب دموكرات و جمهوريخواه خواست طرح «احياي اقتصاد و سرمايه گذاري در آمريكا» را كه از سوي دولت ارائه شده است، بپذيرند و از آن حمايت كنند.

امروز، دوشنبه سناي آمريكا در خصوص اين طرح 819 ميليارد دلاري باراك اوباما تصميم گيري مي كند.

اوباما در اين طرح درصدد است تا با افزايش سرمايه گذاري در اقتصاد آمريكا اين كشور را از بحران اقتصادي نجات دهد.

بحران اقتصادي آمريكا كه به ديگر كشورهاي غربي و سرمايه داري نيز سرايت كرده است در چند ماه پاياني رياست جمهوري جرج بوش، رئيس جمهور جمهوريخواه و جنگ طلب پيشين رخ داد.

بوش در طول هشت سال رياست جمهوري با حمله به دو كشور مسلمان عراق و افغانستان و اشغال طولاني مدت آنها و دخالت نادرست در ديگر كشورهاي جهان هزينه هاي اقتصادي، سياسي و حيثيتي آمريكا را بالا برد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار