کد خبر:۱۹۳۰۵۷
یک مقام نظامی ایران:
در صورت لزوم از اهرم تنگه هرمز استفاده خواهیم کرد
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیاثر خواندن تحریمها عنوان کرد: در صورت لزوم از اهرم تنگه هرمز استفاده خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شینهوا، احمدرضا پوردستان با بیان اینکه تحریم ها عليه ایران موثر نبوده، بيان داشت: در صورت لزوم می توانیم از اهرم تنگه هرمز استفاده کنیم.
این مقام نظامی ایران همچنین بیان داشت: ایران بارها اثبات كرده که تحریم های یک جانبه توسط قدرت های غربی علیه ایران مانع حرکت این کشور به سمت اهدافش نخواهند شد و با وجود تحریم های زیاد ایران در دستیابی به اهدافش موفق بوده است.
وي همچنین تصريح كرد: ایران همه اقدامات لازم را برای دفاع از کشور بدون ضربه زدن به کشورهای دیگر انجام خواهد داد.
پوردستان ادامه داد: در صورت بروز هرگونه تهدیدی علیه کشور و یا ملت، ایران از همه اهرم های خود به خصوص تنگه هرمز استفاده خواهد کرد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش همچنین تاکید کرد: تحریم های جدید علیه ایران نیز تاثیرگذار نخواهد بود و در صورت بروز هرگونه تهدیدی ایران آمادگی برخورد جدی با آن را دارد که یکی از راهکارهای آن استفاده از تنگه هرمز می باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰