ترکیه با هدف خنثی کردن طرح کوفی عنان از مخالفان حمایت می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۵۱۷۰
بشار اسد:

ترکیه با هدف خنثی کردن طرح کوفی عنان از مخالفان حمایت می‌کند

رئیس جمهور سوریه در سخنانی عنوان كرد: ترکیه با هدف خنثی‌کردن طرح صلح کوفی عنان در سوریه براي مخالفین سوری کمک می‌فرستد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از تودی زمان، بشار اسد با اعلام حمایت خود از طرح صلح کوفی عنان بیان داشت که ترکیه در کنار دیگر کشورها مانند عربستان با هدف خنثی کردن این طرح به مخالفین سوریه کمک می کند.
 
وي در مصابه با تلويزیون آلمان اظهار داشته است که هر چند موانع زیادی در اجرای طرح صلح کوفی عنان وجود دارد، اما به دلیل ویژگی های مثبت آن نباید اجازه داد این طرح شکست بخورد.
 
رئیس جمهور سوریه در سخنان خود مدعی شده است که یکی از مهمترین موانع، کشورهای خارجی مانند ترکیه هستند که با ارائه کمک های مالی و تسلیحاتی خود به مخالفین سوریه، در پی شکست طرح صلح عنان می باشند.
 
بشار اسد همچنین در کنار ترکیه دو دولت عربی عربستان و قطر و همچنین آمریکا را متهم به کمک مالی، تسلیحاتی و سیاسی به مخالفین سوریه كرده است که باعث شکست در طرح صلح کوفی عنان شده اند.
 
لازم به ذر است، کوفی عنان یک روز پس از بیان شکست طرح صلح خود براي سوریه، جهت گفت و گو با بشار اسد به سوریه سفر كرده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار