کد خبر:۱۹۵۴۲۸
ولادمیر پوتین:
غرب در پی نفوذ در کشورهای عربی با دموکراسی نظامی است
رئیس جمهور روسیه با انتقاد از سیاست کشورهای غربی در خاورمیانه بیان داشت که این کشورها در پی اعمال نفوذ خود در کشورهای عربی تحت عنوان مداخله بشردوستانه هستند.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از راشا تودی، ولادمیر پوتین با انتقاد از سیاست های کشورهای غربی در منطقه خاورمیانه بیان کرد که این کشورها سیاست نفوذ خود را از طریق عملیات های بشردوستانه اعمال می کنند و دموکراسی را همراه با بمب و راکت به کشورهای منطقه صادر می کنند.
وي در حالی که در حال سخنرانی در جمع دیپلمات های روسی در مسکو بود، اذعان كرد که کشورهای غربی در پی اعمال نفوذ خود در کشورهای عربی به هر شیوه ممکن می باشند و معمولا سیاست یک جانبه ای را همراه با نقض حقوق بین المللی در این رابطه اعمال می کنند.
رئیس جمهور روسیه همچنین در رابطه با بحران سوریه اظهار داشت که باید تلاش ها در جهت راه حل صلح آمیز برای این بحران اتخاذ شود و روسیه اقدامات لازم را برای حل این بحران از طریق یک راه حل سیاسی انجام خواهد داد.
پوتين همچنین در انتقاد از سیاست کشورهای غربی در قبال کشورهای عربی عنوان كرد که کشورهای غربی توافق کسب شده برای حل بحران سوریه در مذاکرات ژنو را به انحراف کشانده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰