آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۵۹۶۳
به بهانه 24 تیر؛

ختم صلوات آیت‌الله ‌بهجت برای سلامتي رهبري/نامه‌ای که دل آقا را آرام‌کرد/چه کسی با اصرار دست رهبری را بوسید؟/امام زمان(عج) به آیت‌الله‌میانجی درباره رهبري چه گفت؟

اندیشمندان و سیاستمداران فراوانی پس از ملاقات با مقام معظم رهبری به عمق بینش ایشان اعتراف کرده و ارادت خود را به معظم له ابراز نموده اند.
گروه دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»؛ اندیشمندان و سیاستمداران فراوانی پس از ملاقات با مقام معظم رهبری به عمق بینش ایشان اعتراف کرده و ارادت خود را به معظم له ابراز نموده اند.

سخنان زیر مجموعه ای از اظهارات این افراد نسبت به مقام رهبر انقلاب است.

ختم صلوات آیت‌الله بهجت برای سلامتي رهبرانقلاب/ نامه‌ای که دل حضرت آقا را آرام کرد

فرزند آيت الله بهجت با اشاره به همزماني روزهاي پاياني عمر پدر بزرگوارشان با سفر رهبر انقلاب به استان كردستان، در بيان حالت روحي ايشان به حساسيت اين مرجع تقليد نسبت به سلامتي رهبري اشاره كرد و گفت: اين موضوع سبب شد تا معظم له براي سلامتي رهبر انقلاب چندين دوره ختم ويژه صلوات و ذكر انجام دهند و مداومت براي اين ختم‌ها كه براي سلامتي رهبر انقلاب بوده تا آخرين ساعت عمر حضرت آيت الله بهجت ادامه داشته است.

ایام بعد از رحلت امام خمینی (ره) بود؛‌ آیت‌الله مصباح یزدی فرمود که برای بیعت خدمت آقا رفته بودم ولی خدا را شکر دست خالی نرفتم، چون آیت الله بهجت یک نامه چهار صفحه‌ای برای حضرت آقا که تازه رهبر شده بودند، نوشتند.
 
شروع نامه هم این بود که بنده انتصاب حضرتعالی را به سمت مقام ولایت و رهبری تبریک عرض می‌کنم... بعد آقا به آیت‌الله مصباح فرموده بودند که تا حالا خیلی‌ها از مردم و مسؤلین با من بیعت کردند، ولی هیچ کدام دلم را آرام نکرد که من در این جایگاه باید باشم یا نه؛ الا این نامه که خیالم را راحت کرد؛ چون می‌دانم ایشان اصلا بر مبنایی که دیگران ممکن است بنویسند و حرف بزنند، نمی‌نویسند و صحبت نمی‌کنند.

پاسخ آيت‌الله وحيد به آملي لاريجاني در مورد پيشنهاد رهبري چه بود؟

موقعي كه رياست قوه قضائيه به حاج آقا آملي لاريجاني پيشنهاد شده بود ايشان با آيت‌الله وحيد خراساني مطرح كردند چون ايشان داماد آيت الله وحيد هستند.
 
آيت‌الله وحيد فرموده بودند اين سيد تنهاست، اگر شما او را كمك نكني چه كسي او را كمك كند.

روزی یکی از طلبه‌ها خدمت آقای وحید خراسانی می‌رود و از اوضاع و احوال کشور گلایه می‌کند و ایشان خطاب به این طلبه جوان می‌گویند آیا من می‌توانم کشور را اداره کنم؟ طلبه جوان بعد از مدتی تفکر می‌گوید: خیر شما نمی‌توانید این کشور را اداره کنید. آیت‌الله وحید می‌گویند به راستی چه کسی بهتر از مقام معظم رهبری می‌تواند این کشور را اداره کند؟

چه کسی به اجبار دست مقام معظم رهبری را بوسید؟
 
حضرت آیت‌الله سیدکاظم حائری، از مراجع قم که مقلدان زیادی در عراق دارد، وقتی به دیدار رهبری رفت، اصرار داشت دست رهبری را ببوسد اما آقا اجازه ندادند.

بعد از آن، آقا به دیدار ایشان رفتند و به گفته حجت‌الاسلام مروی، حضرت آیت‌الله حائری، در تماسی اعلام شرط کردند که اگر ملتزم به این شرط می‌شوید، بازدید آقا را قبول می‌کنم و آن شرط این بود که دست آقا را ببوسد و بالاخره به زور دست آقا را بوسید.

این‌ها، برای کسی که امروز در عراق بعد از آیت‌الله سیستانی، مقلدانش از همه بیش تر است و همه معتقدند آیت‌الله حائری عصاره فقه و اصول شهید «صدر» هستند، مسایلی ساده و احساسات و هیجان نیست، هر چند خوشبختانه این موقعیت بین همه مراجع به وجود آمده بود.
 
حضرت ولی‌عصر(عج) به آیت‌الله میانجی در خصوص رهبري چه گفت؟

حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در مراسم عزاداری حضرت زهرا سلام الله علیها سال 89 در حسینیه امام خمینی گفتند: مرحوم آیت الله احمدی میانجی از عرفای زمان و از شاگردان آیت الله العظمی بهجت(ره) بودند.

ایشان به محضر امام زمان(عج) شرفیاب می‌شدند، در یکی از تشرفات گفتند که از امام زمان در خصوص رهبری آقا سید علی سوال کردم‌: آقا! نظرتان در مورد ایشان چیست؟

امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) فرمودند: ایشان از ما هستند.

آیت الله بهاءالدینی ساعت 2 بامداد به استقبال چه کسی رفت؟

روزی بعد از ملاقات رهبر معظم انقلاب با آیت‌الله بهاءالدینی از ایشان می‌پرسند که آیا دیروز مقام معظم رهبری به اینجا آمده بود؟ ایشان در جواب می‌فرمایند: بله چند دقیقه خورشید اینجا تابید و رفت، او چون خورشید دارای خیر و برکات است.
 
زمانی برای امضای حكم قائم مقامی رهبري در زمان امام خميني، خدمت حضرت آیت‌الله بهاءالدینی می‌رسند، اما ایشان حكم آقاي منتظري را امضا نمی‌کنند.

هر چه فرستادگان آقای منتظری اصرار كردند، ایشان انکار نمودند تا آنجا که خود آقای منتظری شخصاً خدمت ایشان می‌رسد و تمام کتاب‌هایی را که درباره ولایت فقیه نوشته است، جلوی روی آقای بهاءالدینی می‌چیند.

آیت‌الله بهاءالدینی تمام کتب را جمع می‌کنند و به آقای منتظری می‌گویند: ولایت‌فقیه نوشتنی نیست، فهمیدنی است.

بعد که از ایشان می‌پرسند: آقا چرا ایشان را تأیید نکردید، مگر شخص دیگری هم می‌تواند؟ می‌فرمایند: نظر ما سیدعلی خامنه‌ای است.

آقای بهاءالدینی فرموده است: البته هیچ کس حاج‌آقا روح‌الله نمی‌شود، ولی آقا سیدعلی خامنه‌ای حقیقت ولایت‌فقیه هستند و رهبر. از همه به امام نزدیک‌ترند و کسی که ما به او امیدواریم، آقای خامنه‌ای است. شما از ما قبول نمی‌کنید، ولی این دید ماست، نزد ما محرز است آقا سیدعلی خامنه‌ای رهبر آینده هستند.
یکی از روزها که حضرت آقا تشریف برده بودند به جمکران، حدود ساعت 2 شب به حضرت آیت‌الله بهاءالدینی خبر می‌دهند که آقا صبح بعد از نماز می‌خواهند تشریف بیاورند منزل شما.

تیم حفاظت ساعت 4 صبح برای آماده کردن شرایط به منزل ایشان می‌روند که متوجه می‌شوند آقای بهاءالدینی، پیرمرد 90 ساله جلوی در خانه ایستاده‌اند.

می‌گویند: آقا چرا با این کهولت سن اینجا تشریف دارید؟

ایشان می‌فرمایند: من از همان ساعتی که شما زنگ زدید برای دیدن رهبر بزرگ انقلاب به استقبال آمده‌ام.
آیت الله ملکوتی چه چیز را بر همه مراجع واجب کرد؟
 
آیت الله ملکوتی چه چیز را بر همه مراجع واجب کرد؟

آیت‌الله ملکوتی در زمینه شخصیت مقام معظم رهبری چنین می‌گوید: من از زمانی که حضرت آیت الله خامنه‌ای رئیس جمهور بودند ایشان را درک کردم و متوجه شدم که به تمام معنا لیاقت کامل را برای اداره و مدیریت نظام اسلامی و جمهوری اسلامی ایران داشتند.

ایشان معتقدند: بعد از ارتحال امام راحل، حضرت آیت الله خامنه‌ای به بهترین شکل ممکن انقلاب اسلامی را اداره کرده اند و این نعمت بسیار بزرگی است که همه باید قدردان آن باشیم.

همچنین ایشان می فرمایند: علمای قم، مراجع تقلید، آقایان و فضلا بهتر از دیگران به لیاقت و شایستگی و اهلیت مقام معظم رهبری آگاه هستند و ایشان به نحو احسن این نظام را حفظ کرده اند.

همان گونه که حضرت آیت الله خامنه‌ای در اجتماع مردم قم فرمودند اهل قم اهل فهم و علم هستند و برای حفظ نظام اسلامی باید از رهبر معظم انقلاب اسلامی مراقبت و مواظبت کنند.

امیدوارم در سایه حمایت و عنایت خداوند تبارک و تعالی و وجود مقام معظم رهبری، این انقلاب اسلامی به ظهور حضرت ولی عصر(عج) متصل شود و خداوند حضرت آیت الله خامنه‌ای را برای اسلام و انقلاب اسلامی حفظ بفرماید و سایه ایشان را بر سر ما مستدام بدارد.

بر همه اعم از مراجع و غیر مراجع واجب است که اسلام را حفظ کنند و در حال حاضر حفظ دین اسلام با حفظ کردن حضرت آیت الله خامنه‌ای میسر است.
 
کوفی عنان: چرا شخصيتي مانند من بايد دبيركل سازمان ملل باشد؟!

كوفي عنان، دبيركل سابق سازمان ملل پس از ديدار با رهبر معظم انقلاب مي‌گويد: با اينكه اهل غنا هستم ولي در مورد كشور خود به اندازه ايشان اطلاع ندارم.
 
وی بيان مي دارد: من با شخصيت‌هاي جهاني ديدار داشتم ولي هنوز كسي را در اندازه ايشان نديده‌ام، شخصيت ايشان به گونه‌اي بود كه با خود گفتم چرا شخصيتي مانند من بايد دبيركل سازمان ملل باشد؟
 
حسن نصرالله: ایشان میان امت اسلام و حتی در ایران مظلوم هستند

سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان در باره شخصیت والای مقام معظم رهبری می‌گوید: ما خود را در برابر این شخصیت بزرگ و استثنایی از این حیث ملاحظه می‌کنیم و می‌بینیم که بسیاری در این امت هستند که از این شخصیت والا آگاهی و شناختی جز اندک ندارند و به همین دلیل است که به جرئت می‌توانیم بگوییم که ایشان میان امت اسلام و حتی در ایران چقدر مظلوم هستند!
 
سیدحسن نصرالله در ادامه می‌افزاید: حتی ایشان در مهمترین بعد شخصیتی‌شان که همان بعد سیاسی و رهبری است هنوز شناخته شده نیستند؛ چون شخصیتی است که دشمنان از یک سو او را محاصره کرده‌اند و از سوی دیگر دوستان آن‌گونه که باید حق این شخصیت را ادا نمی‌کنند.
 
دبیرکل حزب‌الله لبنان بیان می‌دارد: این مسئولیت ماست که این امت را با این شخصیت بزرگ و عظیم آشنا کنیم؛ به ویژه آن که جهان اسلام از قرن‌ها پیش با چالش‌های بزرگ و مهمی مواجه است و این وظیفه و مسئولیت ماست که ابعاد ناشناخته آن امام فرزانه را بر مسلمانان تبیین و آشکار کنیم.

پوتین: حكيم بزرگي در ايران نشسته است

چند سال پیش پوتین رئیس جمهور وقت روسیه برای نخستین بار در طول 30 سال انقلاب به ایران سفر کرد. کسانی که وی را می‌شناسند می‌دانند که وی فردی بسیار چارچوب‌مند و منضبط بر اصول دیپلماسی است اما با این حال چند بار پرسیده بود که دیدار با رهبر جمهوری اسلامی آیا انجام می‌شود یا نه؟
 
در این دیدار رهبری به نکاتی از تاریخ شوروی و قبل از آن اشاره می‌کنند که برای رئیس جمهور روسیه وقت بوده است، پس از دیدار مسئولین دستگاه دیپلماسی می‌گفتند رفتار وی تغییر کرده بود؛ طوریکه شخصا و نه از طریق وزیر خارجه خود به وزیر خارجه وقت کشورمان گفته بود که شما حتما سفری به روسیه داشته باشید تا با هم گفتگو کنیم.
 
وی که شخص لائيكي به شما مي‌آيد، پس از ديدار با رهبر انقلاب مي‌گويد: با عنايت به مطالعاتي كه من درباره مسيح داشته‌ام، در ملاقات با رهبر ايران، تمام ويژگي‌هاي نوشته شده براي مسيح را در آيت الله خامنه‌اي ديدم و برايم متجلي شد.
 
پوتين با اشاره به درايت و تيزبيني‌هاي حضرت آقا مي‌گويد: حكيم بزرگي در ايران نشسته است.
 
رئيس مجلس روسيه نيز بعد از ديدار با مقام معظم رهبري مي‌گويد: انگار رهبر شما در خيابان‌هاي مسكو راه رفته و با همه چيز از نزديك آشناست! ايشان اوضاع ما را خوب شناخته‌اند.
 
آیت‌الله صافی: رهبری واقعا ناخداي خوبي است در اين درياي طوفان زده

آيت‌الله‌ صافي گلپايگاني در سال 89 در ملاقات با آيت‌الله مهدوي كني، دبيركل جامعه روحانيت مبارز و اعضاي جامعه روحانيت و برخي از مسئولان كشور در درباره لزوم حمايت از رهبر معظم انقلاب گفته است: در نظامي كه آقاي خامنه‌اي هست چه كسي را سراغ داريد كه از ايشان مومن‌تر و دلسوزتر باشد؟ ما نظرمان همين است و شماها هم بايد تقويت كنيد.
 
وی بیان داشت: بنده در تمام ملاقات‌هاي خصوصي با مسئولين و ائمه جمعه سفارش مي‌كنم كه تقويت آقاي خامنه‌اي تقويت نظام و انقلاب است، خدا را شكر كنيد كه ايشان در تمام مسائل و تمام خطرات پيشقدم بوده‌اند و واقعا ناخداي خوبي است در اين درياي طوفان زده. مخصوصا بعد از انتخابات كه با درايت خاص، همه قشرها را در صحنه نگه داشتند.
 
آيت‌الله‌ صافي گلپايگاني افزود: شما خيال نكنيد اگر ما اعتراض داريم، مخالف روند نظام و انقلاب هستيم، نه بلكه از روي دلسوزي براي نظام و تقويت رهبري حرف مي‌زنيم و در تمام مراحل، پشتيبان هستيم.
 
وی اظهار داشت: ما چه حكومتي را بپذيريم كه در رأس آن مثل آقاي خامنه‌اي را پيدا كنيم؟ كي بهتر از ايشان كه با تمام وجود مقابل دنياي زورگو و بي‌منطق ايستاده است و دنيا هم از ايشان حساب مي‌برد و ما بايد او را كمك كنیم.
 
شهيد بهشتي: آرزو دارم با گرفتن پيامي مانند آنچه امام به آقای خامنه‌اي دادند، از دنيا بروم

شهيد بهشتي چند ساعت قبل از ترور خود در جلسه حزب جمهوري با شنيدن پيام امام خميني (ره) خطاب به آيت‌الله خامنه‌اي ، با اشاره به اين پيام گفت: «خوشا به حال آقاي خامنه‌اي كه ولي امرمسلمين چنين پيامي را براي ايشان فرستاده است و اين پيام نه براي دنياي ايشان بلكه براي آخرت او هم بسيار ارزشمند است و من آرزو دارم با چنين پيامي از ولي امر مسلمين از دنيا بروم.»

آيت‌الله دستغيب: مقام روي آقاي خامنه‌اي تاثير نمي‌گذارد

آيت‌الله دستغيب در خصوص ويژگي‌هاي مقام معظم رهبري گفته است: چيزي كه بنده از اين شخص بزرگ فهميده‌ام اين است كه فردي است خدايي، هواپرست نيست، مقام نمي‌خواهد، قدرت نمي‌خواهد به دست بگيرد، امتحان خويش را پيش از پيروزي و بعد از پيروزي داده است، در هر پستي كه بوده امتحان خودش را داده است.
 
وي بيان كرد: كسي كه امام جمعه تهران باشد آن وقت در جبهه برود، در سنگرها از اسلام دفاع كند.
 
آيت‌الله دستغيب افزود: اين مرد بزرگ مقامي براي خودش قائل نيست به عينه مثل رهبر عظيم‌الشأن. امام فرمود: به من خدمتگزار بگوييد بهتر است از اينكه رهبر بگوييد، آقاي علي خامنه‌اي هم اين جور است، مقام نمي‌خواهد، مقام بر روي وي اثر نمي‌گذارد.
 
راشد یزدی: آقا در یک بحث فقهی مچ همه را پيچاند

حجت‌الاسلام راشد، يزدي استاد حوزه و دانشگاه در بهمن سال 88 در تبيين شخصيت مقام معظم رهبري به بيان خاطراتي از ایشان پرداخته بودند.
 
حجت الاسلام راشد يزدي گفت: چهارشنبه شب‌ها آقا جلسه‌اي دارند كه ده تن از علما جمع مي‌شوند. آقايان احمدي گيلاني، خزعلي، بهجتي، امامي كاشاني، مومن، شيخ محمد يزدي، سيد جعفر كريمي، آقاي شاهرودي و آملي لاريجاني حضور دارند.
 
وی بیان کرد: گاهي ما هم آنجا مي‌رويم. يك بار خيلي غوغا و سر و صدا شد. بحث پيرامون يك مسئله فقهي پيچيده بود.
 
بعد از اتمام جلسه آقاي هاشمی شاهرودي به من گفت: امشب من «العلم نور يقذفه الله في قلب من يشاء» را درك كردم. يعني آقا مچ همه را پيچانده بود.
 
شهید مطهری: من از اخلاص آقاي خامنه‌اي تعجب مي‌كنم

در همان اوایل انقلاب هم به اصرار شهید مطهری و طی تماس تلفنی که ایشان داشتند، آقا از مشهد به تهران تشریف آوردند و با اصرار ایشان در شورای انقلاب قرار گرفتند. به هرحال این محبت دو طرفه بین آیت‌الله خامنه‌ای و پدرم بسیار شدید بود و این چیزی بود که خود من به خوبی آن را احساس می‌کردم.
 
شهيد آيت الله مطهري مي‌گويد: سيد علي خامنه‌اي نمونه‌اي ارزنده است كه براي آينده موجب اميدواري است.
 
من از اخلاص آقاي خامنه‌اي تعجب مي‌كنم، ايشان هيچ به دنبال خودنمايي نيست كه بخواهد خودش را مطرح كند و خودش را نشان بدهد. من در جريان كميته استقبال از حضرت امام بيشتر به تقواي ايشان پي بردم.

بسیونی: نور قرآن را در سيماي آیت‌الله خامنه‌ای مشاهده كردم

شيخ محمد احمد بسيوني، قاري مشهور و شناخته‌شده مصري، با بی‌نظیر خواندن آیت‌الله خامنه‌ای میان رهبران جوامع اسلامی در اهتمام به قاریان قرآن کریم، مي‌گويد: رهبر انقلاب اسلامي ايران، توجه خاصي به قراء و فعالان عرصه قرآن دارند و قراء ايراني و غيرايراني را به يك ميزان تكريم مي‌كنند؛ به‌علاوه خودم تأثر شديد ايشان از قرائت آيات قرآن و جاري شدن اشك از چشمان ايشان در هنگام تلاوت‌ها را ديدم و نور قرآن را در سيماي ايشان مشاهده كردم.

بهلول: كسى را به لحاظ بى‌رغبتى به مقام دنيايي، همپاى «آقا» نديده‌ام

شيخ محمد تقى بهلول که در دوره رضاخان قيام و خروش مردم مسلمان مشهد در مسجد گوهرشاد را هدايت كرد، پیرامون خصوصیات رهبر انقلاب می‌گوید: من در طول مدت عمرم، امرا و صاحب منصبان زيادى را ديده ام؛ اما كسى را به لحاظ بى رغبتى به مقام و منصب دنيا، هم پاى «آقا» {آيت الله خامنه اي} نديده ام.

انسان وقتى زندگى روزمره او را از نزديك مى‌بيند، حس مى‌كند كه ذره اى ميل به دنيا در او وجود ندارد.
 
واقعاً در اين مقطع، من هيچ كس را در تقوا و اعراض از مال و مقام دنيا، مثل او نمى شناسم.
 
مصباح یزدی: رهبری عزيز ما نسخه بدیل امام(ره) و تالي‌تلو معصوم است

آیت‌الله مصباح یزدی در مصاحبه با نشریه پرتو سخن قبل از سفر مقام معظم رهبری به قم در زمینه شخصیت ایشان گفته است: امروز هم به وجود چنين نعمتي كه واقعا رهبر عزيز ما تالي تلو معصوم است ولي بالاتر از معصوم كه نيست، نه ضعف مديريت اوست و نه نقص برنامه اسلام و تشيع، ولي تقدير الهي است که بايد زمينه امتحان فراهم شود. حتي براي نزديك‌ترين افراد به رهبر. مگر زمينه امتحان براي همسر پيامبر(ص) نبود. هر كس امتحان خودش را بايد بدهد و جوهر وجود خودش را بايد نشان بدهد.

چه کسی از مدیریت مقام معظم رهبری شگفت زده شده بود؟

محمد نبی حبیبی دبیر کل موتلفه طی خاطره ای تعریف می‌کند که در بهمن سال 1369، حدود نوزده ماه پس از رحلت حضرت امام به اتفاق جناب آقای حاج محسن رفیق‌دوست با مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین حاج احمد خمینی ملاقات خصوصی داشتیم.

در این ملاقات، این‌جانب به ایشان عرض كردم كه شما چند روز پیش جمله‌ای فرمودید و رسانه‌ها هم پخش كردند كه به سهم خودم لازم می‌دانم از جناب‌عالی تقدیر و تشكر كنم.

ایشان پرسیدند كدام جمله؟ عرض كردم جمله شما این بود كه هركس بگوید كه اطاعت از امام غیر از اطاعت از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است، در خط آمریكاست.

حاج احمد آقا فرمودند: آقای حبیبی! من این جمله را با اعتقاد كامل به آن، بیان كردم و جداً معتقدم، هركس این تفاوت را قائل باشد، بخواهد یا نخواهد در خط آمریكا است. و اضافه نمودند: یكی از موارد شگفتی من این است كه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این حدود نوزده ماه، چگونه توانسته‌اند تعادل و توازن در كشور را مدیریت كنند؟ چون عوامل مهمی برای برهم زدن این تعادل و توازن و ایجاد بحران وجود دارد.
 
ایشان اضافه كردند: عده‌ای خاص بعد از رحلت حضرت امام(ره) و انتخاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به‌عنوان رهبر انقلاب، آمدند اطراف مرا گرفتند كه شاید به زعم خویش مرا در مقابل ایشان بتراشند. من متوجه این توطئه بودم و توی دهن آن‌ها زدم و معتقدم كسی كه می‌تواند بعد از رحلت حضرت امام(ره) بار این مسؤولیت را به خوبی به دوش بكشد، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هستند.
 
حسن‌زاده آملی: یک مکروه هم از شما سراغ ندارم/ رهبری گوششان به دهان حجت ‌بن‌الحسن (عج) است

اطرافیان آیت‌الله حسن زاده آملی تعریف می‌کنند که حضرت علامه، جلوی حضرت آقا دو زانو نشسته و ایشان را مولا خطاب می‌کنند. آقا ناراحت شده و به علامه می‌فرمایند این کار را نکنید. علامه حسن‌زاده می‌فرمایند: اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمی‌کردم.

ایشان در جای دیگر فرموده‌اند: گوش‌تان به دهان رهبر باشد؛ چون ایشان گوششان به دهان حجت ‌بن‌الحسن (عج) است.

آیت الله گلپایگانی: تضعیف شما را حرام می‌دانم

حضرت آیت الله العظمی گلپایگانی، برای رهبر معظم انقلاب عبای ظریفی هدیه فرستادند و فرمودند: اگر دیدم از نظر من کاری خلاف اسلام‌ است، من تذکر می‌دهم، اگر تغییر کرد بسیار خوب، اگر تغییر نکرد من دیگر صحبت نمی‌کنم و تضعیف شما را حرام می‌دانم. عمده عظمت شماست. شما رهبر مسلمین هستید و نمی‌خواهم صحبتی کنم در یک فرعی که شما را تضعیف کرده باشم.

از خداوند متعال مسألت دارم که تأییدات خود را بر شما (‌مقام معظم رهبری‌) در منصب حساس رهبری جمهوری اسلامی ایران مستدام بدارد.

مرحوم آقای گلپایگانی در مورد نظر حضرت امام (ره) که فرموده بودند: «آقای خامنه‌ای بهترین فرد برای رهبری نظام هستند»، می‌فرمایند: نظر من هم همین است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار