کد خبر:۱۹۶۱۱۲
تظاهرات گسترده مصریها در اعتراض به سفر وزیر امور خارجه آمریکا
جمعی از شهروندان مصری متشکل از گروههای مختلف لیبرالها و اسلامگرایان در اعتراض به سفر وزیر امور خارجه آمریکا به مصر در مقابل سفارت این کشور تجمع کردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الاهرام، جمعی از شهروندان مصری متشکل از گروه های مختلف لیبرال ها و اسلامگرایان در اعتراض به سفر هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا به مصر در مقابل سفارت این کشور تجمع کردند.
دامنه این تظاهرات به دفتر ریاست جمهوری مصر و فرودگاه قاهره نیز کشیده شد.
تظاهرات کنندگان ضمن محکوم کردن سفر کلینتون به مصر از ملت مصر خواستند تا در اعتراض به همپیمانی با مصر به خیابان ها بریزند.
تجمع کنندگان در ادامه آمریکا را عامل اصلی اختلاف میان ملت و شورای نظامی دانستند و اعلام کردند که آمریکا با هدف تجزیه کشورهای عربی در صدد تحقق رویای اسرائیل در اجرای طرح خاورمیانه بزرگ می باشد.
در پی این اقدام سفارت آمریکا در قاهره ضمن نادیده گرفتن اعتراضات اعلام کرد: این حرکت های اعتراض آمیز بسیار طبیعی است و نمونه واضحی از دموکراسی مي باشد که ایالت متحده آمریکا همچنان برای این اصل احترام قائل است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰