کد خبر:۱۹۷۰۸۹
بازپسگیری بسیاری از مناطق دمشق از دست مخالفان
تلوزیون رسمی سوریه اعلام کرد که نيروهاي امنيتي سوريه بطور کامل منطقه المیدان و چند منطقه دیگر در دمشق را از دست مخالفان بازپس گرفتهاند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از السفیر، تلوزیون رسمی سوریه اعلام کرد که، نيروهاي امنيتي سوريه بطور کامل منطقه المیدان و چند منطقه دیگر در دمشق را از دست مخالفان بازپس گرفتهاند.
گزارش ها حاکی از آن است که نبرد نيروهای دولتی و مخالفان مسلح حکومت بشار اسد تا بامداد امروزجمعه در دمشق ادامه داشته است.
گفتنی است که دولت عراق اعلام کرده است که، این کشور راه مرزی بوکمال با سوریه را بسته است و بمنظور مقابله با مخالفین دولت سوریه یگان های نظامی را روانه این منطقه کرده که در حال حاضر تحت کنترل ارتش عراق است.
نيروهاي امنيتي سوريه همچنين تلاش ميکنند تا ناحيه البوکمال در نزديکي مرز عراق و گذرگاه مرزي باب الهوا در مرز ترکيه را از کنترل مخالفان خارج کنند.
در همین حال، فعالان سوری می گويند، هم اکنون شورشيان مسلح مخالف بشار اسد کنترل قسمت شمالی دمشق يعنی منطقه بارظه، را در اختيار دارند و نيروهای دولتی از اين منطقه عقب نشينی کرده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰