پناهنده شدن اسما اسد به روسیه شایعه‌ای بیش نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۷۱۵۸
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه:

پناهنده شدن اسما اسد به روسیه شایعه‌ای بیش نیست

سخنگوی وزیر امور خارجه روسیه گفت: تمامی اطلاعات مربوط به پناهنده شدن سما اسد، همسر بشار اسد به روسیه شایعه‌ای بیش نیست.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از قدس العربی، الکساندر لوکاشویچ، سخنگوی وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که تمامی اطلاعات مربوط به پناهنده شدن اسما اسد، همسر بشار اسد به روسیه شایعه ای بیش نیست.
 
وي در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره احتمال پناهنده شدن خانواده اسد به روسیه گفت: این موضوع بسیار پیچیده است و به نظرم تله ای در کار است.
 
لوکاشویچ در ادامه با اشاره به شایعات پناهنده شدن خاندان اسد به روسیه گفت: پیش از این هم سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه به این سوال پاسخ داده و آن را شوخی فرض کرده است.
 
سخنگوی وزیر امور خارجه روسیه در ادامه عنوان کرد: بشار اسد با قدرت تمام در حال اداره سوریه است و پنجشنبه به همراه وزیر دفاع جدید در رسانه ها ظاهر شد.
 
وي ضمن اعلام حمایت از دولت سوریه تصریح کرد: روسیه همچنان به مواضع قبلی خود در قبال دولت و ملت سوریه پایبند است و هرگز اجازه نخواهد داد تا از بیرون درباره این کشور تصمیم گیری شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار