آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۸۵۹۳
10 مهرماه سال جاری با برگزاری همایشی ملی؛

فعالان خصوصی و دولتی «مسکن مهر» گردهم می‌آیند

همایش ملی «مسکن مهر» 10 و 11 مهرماه سال جاری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، وزارت راه و شهرسازی در نظر دارد در راستای اهمیت و نقش پررنگ مسکن مهر در تأمین مسکن خانوارها به ویژه گروه‌های کم‌درآمد جامعه و آثار مثبت این پروژه بزرگ عمرانی در تنظیم بازار مسکن کشور، ‌نخستین همایش ملی مسکن مهر را همزمان با هفته جهاني اسكان بشر برگزار نماید.

محورهای کلیدی این همایش عبارتند از؛ مسکن مهر، رویکردها، دستاوردها و راهکارها، نظام تأمین مالی، توسعه شهری و صنعتی‌سازی و مقررات ملی ساختمان که طی دو روز برگزاری مباحثی چون فرآیند شکل‌گیری مسکن مهر، روند اجرایی، چارچوب‌های حقوقی و قانونی، نقش طرح مسکن مهر در تحولات کلان اقتصادی و نقش سیستم بانکی در مدیریت نقدینگی طرح مسکن مهر مورد نقد و بررسی کارشناسان دولتی و خصوصی دست اندرکار این پروژه ملی قرار خواهد گرفت.

بر اساس این گزارش، ارزیابی اقتصادی، کالبدی و اجتماعی طرح مسکن مهر در نظام برنامه‌ریزی شهری، بافت‌های فرسوده و شهرهای جدید همراه با ارائه تجربیات اجرایی مسکن مهر در کنار توسعه زیرساخت‌های شهری نیز از جمله اهداف برگزاری همایش مذکور است.

ثبت نام همایش ملی مسکن مهر از ابتدای مرداد ماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه خواهد داشت. بر اساس توافق صورت گرفته؛ مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی کشور با شرکت در این همایش از امتیاز ارتقای پایه مهندسی برخوردار خواهند بود.

‌محققان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه مندان می توانند‌ مقالات خود را در موضوع محورهای همایش و با رعایت ضوابط درخواستی مندرج در وب‌سایت همایش، حداکثر تا تاریخ بیستم شهریور ماه به دبیرخانه ارسال نمایند.

برگزاری نمایشگاه تخصصی عملکرد و دستاوردهای صنایع و شرکت‌ها و حوزه‌های وابسته به بخش مسکن  و برپایی کارگاه‌های تخصصی با حضور فعالان و متخصصان صنعت ساختمان از برنامه‌های جنبی همایش مذکور به شمار می‌رود. علاقه‌مندان برای حضور در این همایش تخصصی و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت همایش به آدرس www.hamayeshmehr.ir  مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار