ظرف دو ماه آينده آزاد راه تهران - شمال به بهرهبرداري ميرسد
علي نيكزاد پيش از ظهر امروز در حاشيه نشست هيئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار دولت «خبرگزاري دانشجو» مبني بر ارزيابي از وضعيت آزادراه تهران- شمال و نتيجه بازديد روز گذشته وي از اين آزادراه، گفت: از مدتها قبل يكي از معاونان آگاه به اين امر كه آزادراهها و بزرگراههاي زيادي را در كشور ميسازد را مكلف كردم كه هر هفته جلسهاي را در محل آزادراه تهران -شمال در خصوص ارزيابي وضعيت اين پروژه برگزار كند.
وي با اشاره به بازديد روز گذشته خود از اين آزادراه افزود: كار بسيار خوب پيش رفته، اما واقعيت اين است كه يك اتفاق مهم در حوزه عمراني رخ داده و اين اتفاق بحث رانش زمين است.
نيكزاد تصريح كرد: قطعا ظرف يك تا دو ماه آينده قطعه 4 آزادراه تهران- شمال در اختيار مردم كه از شهر چالوس تا مرزنآباد تردد ميكنند، قرار خواهد گرفت.
اين عضو دولت ادامه داد: پس از آن ما بر روي قطعه اول كه از تهران تا شهرستان حك است، متمركز خواهيم شد و سعي داريم اين دو مورد را كه قول به نتيجه رسيدنش را در دولت آقاي احمدينژاد به مردم عزيز داده بوديم، به ثمر برسانيم.
وي همچنين تاكيد كرد: در مورد قطعه 2 و 3 نيز در حال مذاكره هستيم تا بنياد مستضعفان، بخش خصوصي و دولت بتوانند كار را به طور جديتر شروع كنند.