حجت الاسلام طائب: دشمن بدعهد، نمی‌تواند از ایران امتیاز بگیرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۱۸۵۹

حجت الاسلام طائب: دشمن بدعهد، نمی‌تواند از ایران امتیاز بگیرد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به سوابق بدعهدی آمریکا در پرداخت منابع مالی و توقف تهدیدها، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران دیگر بر اساس وعده‌های توخالی تصمیم نمی‌گیرد و هر توافقی باید در عمل به تأمین حقوق ملت منجر شود.
طائب

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌السلام حسین طائب، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در جمع خانواده شهدای جنگ تحمیلی سوم اظهار داشت: دشمن به تعهدات خود عمل نکرد؛ قرار بود منابع مالی ایران پرداخت شود، اما چنین نکردند. همچنین قرار بود مدیریت ایران در تنگه هرمز به رسمیت شناخته شود و تهدید‌ها متوقف گردد، اما هیچ‌کدام از این موارد پذیرفته نشد و تهدیدات ادامه یافت.

وی افزود: این بدعهدی‌ها برای ملت ایران ناشناخته نیست و مردم بار‌ها وعده‌های دشمن را شنیده و نتایج آن را دیده‌اند. از همین رو، جمهوری اسلامی ایران نه بر اساس وعده، بلکه بر اساس اقدام واقعی طرف مقابل تصمیم خواهد گرفت.

طائب در پایان تصریح کرد: هر تعهدی باید اجرا شود و هر توافقی باید در عمل به تأمین حقوق ملت منجر شود. دشمن نمی‌تواند هم‌زمان تعهدات خود را نادیده بگیرد، تهدید کند و انتظار داشته باشد ایران از حقوق خود دست بکشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار