عضو جبهه پایداری با بیان اینکه اصلاحطلبان میخواهند با بازگشت به حاکمیت امتیاز بگیرند، گفت: آنها با قرار گرفتن پشت سر قالیباف، امتیازاتي می خواهند.
حجتالاسلام روانبخش در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با اشاره به دو نظر اصلاحات برای شرکت در انتخابات گفت: اصلاحات يا نامزد مستقل خواهند داشت یا پشت سر اصولگرایی حرکت می کنند؛ در شرایط جدید اصلاح طلبان تلاش می کنند تا به سمت نامزد واحد بروند و هم اکنون هاشمی رفسنجانی نیز در این زمینه فعالیت می کند.
وي افزود: اصلاح طلبان به قدری با یکدیگر اختلاف دارند که به هم می پرند و موسوی خوئینی ها انتقادات تندی علیه هاشمی رفسنجانی کرده بود که با واکنش خاتمی مواجه شد.
دبیر سیاسی پرتو سخن بیان داشت: اصلاح طلبان با معرفی افرادي مانند عارف و جهانگیری برای انتخابات آینده می خواهند مطرح باشند اما این دو نکته مهم است که دیگر آنها موفقیتی ندارند و در حال دست و پال زدن هستند و آنها برای بخت آزمایی خودشان که فکر می کنند می توانند اوضاع را تغییر دهند، می خواهند در انتخابات شرکت کنند.
روانبخش ادامه داد: اصلاح طلبان فکر می کنند که می توانند در این شرایط که تحریم ها و فشارهای اقتصادی به مردم وارد می شود از بدبینی مردم به اصولگرایان سوء استفاده کنند و رای بگیرند تا در چارچوب نظامی که می خواستند آن را براندازند فعالیت کنند و با امیدی که از تحریم ها و فشارهای خارجی دارند، مدام می گویند ما می آیيم یا نمی آییم تا بازارشان گرم شود؛ اما اینکه نامزدشان مستقل خواهد بود یا نه باید منتظر آینده باشیم.
وي با اشاره به نظر گروه دیگر از اصلاح طلبان برای برگشت به حاکمیت با قرار گرفتن پشت سر اصولگرایی بیان داشت: این افراد معتقدند باید به حاکمیت برگردند ولو با قرار گرفتن پشت سر اصولگرایان.
عضو شواری مرکزی جبهه پایداری گفت: استراتژی اصلاح طلبان در انتخابات به نظر می رسد مانند مدلی است که در مجلس پیاده کردند و از اين طريق وارد هیئت رئیسه شدند.
روانبخش وحدت اصلاحات با اصولگرایانی که دافعه زیادی با آنها ندارند را مدل آنها در مجلس دانست و گفت: آنها با وحدت با اصولگرایانی که پایداری زیادی بر اصول ندارند و با وجود فراکسیون رهروان ولایت (ترکیب شده اصلا طلبان و اصولگرایان) و با همکاری هم لاریجانی را رییس مجلس و باهنر را نائب رئیس كردند.
وي ادامه داد: اصلاحات با پشت سر قرار گرفتن اصولگرایی در هیئت رئیسه نفوذ كردند و تاثیرگذار در کمیسیون ها شدند.
دبیر سیاسی پرتو سخن با اشاره به اینکه اگر همه اصولگرایان با یکدیگر متحد بودند دیگر اصلاح طلبان در هیئت رئیسه آدمی نداشتند، گفت: آنها می خواهند با بازگشت به حاکمیت امتیاز بگیرند؛ برای انتخابات آینده نیز فرد قالیباف مطرح شده است و آنها می خواهند با قرار گرفتن پشت سر قالیباف پس از پیروزی وی در انتخابات آینده امتیاز در معاون اولی یا وزارتخانه بگیرند؛ البته این یک نظر است.
روانبخش ادامه داد: نظر دیگر من این است که اصلاحات با آوردن کسانی مانند عارف می خواهند به صورت مستقل عمل کنند؛ مهم برای اصلاحات بازگشت به حاکمیت است اگر آنها نتوانند مستقل وارد شوند به سراغ راه دوم یعنی قرار گرفتن پشت سر اصولگرایی می روند.
وي بیان داشت: امکان تحریم و کنار کشیدن برای اصلاح طلبان در انتخابات آینده نیست و به نظر من اصلاحات پشت سر تابلوی اصولگرایی و با نام اصولگرایی حرکت می کنند چون تابلوی اصلاح طلبی در ایران متصور شده است و مردم نسبت به این تابلو علاقه ای نشان نمی دهند
دبیر سیاسی پرتو سخن گفت: از مجموع تحرکات اصلاحات می توان فهمید که آنها در حال آزمایش خود هستند و می خواهند بدانند وضعشان چگونه است؛ چون بعد از فتنه 88 وضعیت آنها آشفته و بحرانی شد.
روانبخش با بیان اینکه نگاه مردم به اصلاحات کاملا منفی است بااشاره به سوابق اصلاح طلبان گفت: پرونده آنها درخشان نیست چون آنها در برابر فشار قدرتمندان تسلیم شدند.
اصلاحات علم را تعطیل کرد
وي با اشاره به رشد علمی 11 برابري ایران در دنیا بیان داشت: امروز 11 هزار سانترفیوژ داریم و این در حالی است که زمان اصلاحات حتی سه سانترفيوژ به ما ندادند.
دبیر سیاسی پرتو سخن افزود: دولت اصلاحات پروتکل الحاقی را از پیش پذیرفت در واقع آنها علم را در کشور تعطیل کردند.
روانبخش افزود: انرژی هسته ای تنها در برق و کشاورزی نیست؛ بلکه در عرصه های مختلف جامعه مورد استفاده قرار مي گيرد.
وی با اشاره به اینکه طبق نظرسنجی ها در دوران اصلاحات 70 درصد مردم دغدغه اقتصادی داشتند، بیان داشت: در این دوران بیشتر فرصت ها صرف مسائل سیاسی می شد و خاتمی می گفت كه هر 9 روز یک بحران داشته است که این بحران های ساختگی، توسط خود اصلاح طلبان ساخته می شد.
دبیر سیاسی پرتو سخن درگیری های خانوادگی، سلب آرامش فکری سیاسي از مردم، زیر سوال بردن ارزش های دینی و تهاجم به آنها و ترویج سکولاریسم و اومانیسم به جای اسلام گرایی، ترویج بی بندوباری و تساهل و تسامح را از موارد پرونده قطور اصلاحات عنوان کرد.
روانبخش براندازی نظام اسلامی را هدف اصلاح طلبان دانست و گفت: حجاریان مغز متفکر اصلاحات رسما اعلام کرده بود که در یک پروژه سنگر به سنگر باید برای رسیدن به این هدف حرکت کنیم.
وي ادامه داد: اصلاحات پس از فتح قوه مقننه و مجریه به دنبال فتح قوه قضائیه و حذف شورای نگهبان و رهبری از قانون اساسی بود و حتی در آخرین بیانیه حزب مشارکت جمهوری دموکراتیک به جای جمهوری اسلامی آمده بود.
دبیر سیاسي پرتو سخن اوج پروژه براندازی اصلاحات را در فتنه 88 دانست و با اشاره به اینکه ریشه این پروژه مربوط به 12 سال پیش است، خاطرنشان کرد: در جهت براندازی سخت، برخوردها و اعتراضات خیابانی با همکاری خارجی ها در فتنه 88 صورت گرفت.
روانبخش افزود: در فتنه 88 اکثر اصلاح طلبان حضور داشتند که بعضی از آنها دستگیر و فرار کردند و تعداد کمی که در ایران حضور دارند دارای پرونده درخشانی نیستند که مردم بخواهند به آنها اقبال نشان دهند.
وي گفت: اصلاحات در عرصه انتخابات دو نوع مدیریت متمرکز بر روی یک کاندیدای واحد و دو مرحله ای را تجربه کرد که در انتخابات 84 با وجود افرادی مانند هاشمی، مهر علیزاده، قالیباف و لاریجانی و احمدی نژاد شرایط دو مرحله ای را تجربه و در آن شکست خوردند؛ همچنین در انتخابات 88 با تمرکز بر روی سید حسین موسوی نیز نتوانستند پیروز میدان باشند.
دبیر سیاسی پرتو سخن با اشاره به نقش کروبی در انتخابات 88 او را یک مترسک برای رسیدن به پیروزی موسوی دانست و بیان داشت: حتی کرباسچی، رئیس ستاد انتخابات کروبی نيز به میر حسین رای داد.
ورود زودهنگام به انتخابات باعث نمود عواطف زیاد مانند فتنه 88 را در بر خواهد داشت
روانبخش با اشاره به حرکت زودهنگام عده ای برای انتخابات آینده گفت: این کار افراد مطلوب اصولگرایی نیست و رهبر انقلاب آن را نفی کرده است؛ کسانی که بخواهند در انتخابات شرکت کنند و از رجال سیاسی کشور هستند با ورود زودهنگام به این عرصه که هنوز یکسال تا انتخابات مانده، بخشی از وقت خود را به این امر اختصاص می دهند و این عاملی برای سست شدن فعالیت هایشان -آن هم در شرایط تحریم که باید دو برابر فعالیت کرد- می شود.
وی افزود: این فرد با انجام هر کاری، مردم آن را در راستای انتخابات می بینند و دیگر هدفش برای خدا نخواهد بود بلکه برای ریاست خویش است و این امر باعث ایجاد زدوبندهای سیاسی و استفاده از امکانات پست برای تبلیغات می شود.
دبیر سیاسی پرتو سخن هشدار داد: این اقدامات باعث می شود تا از طرف دیگر فضای کشور با نمود عواطف زیاد مانند فتنه 88 رقم بخورد و عقل گرایی جایش را به احساسگرایی بدهد.
روانبخش با اشاره به سوء استفاده بعضی ها از اصولگراها و با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب که اصولگرایی حزب نیست، منش است و مرامی دارد؛ با انتقاد از افرادی که اصولگرایی را به راست مصادره کرده اند، بیان داشت: این امر به اصولگرایی آسیب می زند.
وی حرکت با تابلوی اصولگرایی را نوعی نفاق دانست و ابراز داشت: ما اصولگرایان را کسانی می دانیم که در اصول اصولگرایی ثابت قدم باشند و مردم بدانند کسانی که در شاخص های اصولگرایی حرکت می کنند از بیت المال برای تبلیغات خودشان استفاده نمی کنند.
دبیر سیاسی پرتو سخن خاطرنشان کرد: استفاده از بیت المال مسلمین برای فعالیت های انتخاباتی آینده دزدی و حرام شرعی است و همچنین کسانی که در انتخابات آینده به سرمایه داران دل می بندند و تکیه بر ثروت آنها می کنند، رئیس جمهور آنها هستند نه مردم.