اعتراف شورشی بازداشت شده به بریدن سر سربازان سوریه
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۱۰۲

اعتراف شورشی بازداشت شده به بریدن سر سربازان سوریه

يکي از شورشيان سوریه که به تازگی دستگیر شده، به بريدن سر سربازان ارتش این کشور پس از بازداشت آن‌ها در درگيري‌ها اعتراف کرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پرس تی وی جابر مصطفي الشهابي در اعترافي که از تلويزيون دولتي سوريه پخش شد، گفت وي و به همراه پسرخاله‌ خود چندين سرباز سوري را در منطقه الباب در حومه شهر حلب در شمال غرب سوريه ربوده و به دستور ابوبکر الصديق، سرکرده گروه تروريستي ابوبکر الصديق، سر آن‌ها را بريده‌اند.

الشهابي گفت اين گروه تروريستي به ازاي بريدن سر هر سربازان سوري، به وي ۷۰۰ دلار پرداخت مي‌کرد.

اين شورشي بازداشت شده همچنين به قاچاق سلاح از لبنان و ترکيه به سوريه با کمک ديگر شورشيان اعتراف کرد.

وي همچنين در ازاي فراهم کردن سلاح براي تروريست‌ها، از سرکرده گروه الصديق پول دريافت مي‌کرد.

شماري از کشورهاي عربي و غربي به ويژه قطر، عربستان سعودي، ترکيه، امريکا و انگليس شورشيان را براي مبارزه عليه دولت بشار اسد رئيس جمهور سوريه، با سلاح تجهيز مي‌کنند.

نيروهاي امنيتي سوريه از ماه مارس سال گذشته تاکنون، مقادير زيادي سلاح از جمله راکت و موشک‌هاي ضد تانک که از ترکيه و لبنان به سوريه قاچاق شده بود، کشف کرده‌اند.

سوريه از ماه مارس ۲۰۱۱ صحنه ناآرامي‌هی خونین است. دمشق مي‌گويد قانون‌شکنان، خراب‌کاران و تروريست‌هاي مسلح عامل اين ناآرامي‌ýها و خشونت‌هاي مرگبار هستند؛ اين در حالي است که مخالفان نيروهاي امنيتي را به کشتار معترضان متهم مي‌کنند.

دولت سوريه مي‌گويد ناآرامي‌هاي اخير اين کشور از خارج کنترل و هدايت مي‌شوند و گزارش‌هاي موجود از حضور شمار زيادي از تروريست‌هاي مسلح با تابعيت‌هاي خارجي در سوريه حکايت دارند.

روسيه و چين به عنوان دو عضو دائم شوراي امنيت سازمان ملل تاکنون در برابر اصرار غرب مبني بر مداخله نظامي در سوريه مقاومت کرده‌اند و تلاش‌هاي آنان در سازمان ملل براي تحقق اين هدف را ناکام گذاشته‌اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار