کد خبر:۲۰۲۲۵۸
پاريس همچنان مركز اقدامات ضد سوري است
تماسهاي رهبران غربي براي مذاكره درباره انتقال قدرت در سوريه
رئيس جمهور فرانسه كه پيش از اين با رهبران معارض سوري در پاريس ديدار كرده بود، روز گذشته نيز در ديدار خود با امير قطر در كاخ اليزه به مذاكره درباره سوريه پرداخت.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، شيخ حمد بن خليفه آل ثاني، امير قطر كه به فرانسه رفته است، با رئيس جمهور فرانسه به مذاكره در مورد انتقال قدرت در سوريه پرداخت.
دفتر رياست جمهوري فرانسه بعد از اين گفتوگوها كه در كاخ اليزه پاريس صورت گرفت، با اشاره به توافق دو طرف در مورد تلاش براي انتقال قدرت در سوريه، اعلام كرد: دو كشور تصميم گرفتند براي انجام سريع و منظم انتقال قدرت در سوريه تلاش كنند.
رئيس جمهور فرانسه كه پيش از اين نيز با رهبران معارض سوري در كاخ اليزه ديدار كرده بود، بر ادامه تلاش ها به منظور خروج بشار اسد از قدرت تاكيد كرد.
اين در حالي است كه دولت سوريه اعلام كرده است كه براي گفتوگو با گروه هاي معارض آمادگي دارد و در شرايط فعلي مذاكرات بدون پيش شرط را راه حل بحران مي داند.
از سوي ديگر دفتر ديويد كامرون، نخست وزير انگليس، روز گذشته اعلام كرد در تماس هاي تلفني با رؤساي جمهور فرانسه و ايالات متحده، با آنان درباره سوريه گفتوگو كرده است.
گفته مي شود مسئله سلاح هاي شيميايي سوريه محور گفتوگوهاي تلفني رهبران غربي در مورد سوريه بوده است، اين در حالي است كه اوباما دو روز پيش بار ديگر دولت سوريه را به دليل آنچه نگراني از استفاده از سلاح هاي شيميايي مي خواند، تهديد كرده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰