آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۴۴۳۶

بمباران مواضع نیروهای پ.ک.ک از سوی جنگنده های ترکیه

هواپيماهای بمب افکن اف ۱۶ و جنگنده های ترکیه، مواضع چريک های کرد در نزديکی مرزهای مشترک با عراق و سوريه را بمباران کردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الحیات، هواپيماهای بمب افکن اف ۱۶ و جنگنده های ترکیه، مواضع چريک های کرد در نزديکی مرزهای مشترک با عراق و سوريه را بمباران کردند.
 
ارتش ترکیه اعلام کرده است که همزمان با اين حمله هوايی، در عملیاتی زمینی دیگر دو هزار نظامی برای مقابله با نیروهای کرد از شاخه نظامی حزب کارگر کردستان وارد عمل شده اند.
 
گفتنی است که، محل اين عمليات، کوهستان کاتو دراستان شيرناک واقع در جنوب شرقی ترکيه اعلام شده است.
 
حزب جدایی طلب کارگران کردستان موسوم به پ.ک.ک از سال 1984 میلادی اقدامات خود را علیه آنکارا آغاز کرده و در جریان فعالیتهای این گروه تاکنون بیش از 38 هزار نفر کشته شده اند.
 
حزب کارگران کردستان از سوی آمریکا، اتحادیه اروپا و دولت ترکیه به عنوان یک گروه تروریستی شناخته شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار