کد خبر:۲۰۴۴۷۴
کشته شدن 25 تن در انفجار انبار مهمات نظامی ارتش ترکیه
در انفجار بخشی از یک انبار مهمات در استان افیون ترکیه، بیست و پنج نظامی کشته و چهار نفر دیگر زخمی شده اند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شبکه بی بی سی عربی، در انفجار بخشی از یک انبار مهمات در استان افیون ترکیه، بیست و پنج نظامی کشته و چهار نفر دیگر زخمی شده اند.
بنابر بیانیهی ارتش ترکیه، این انفجار در یک زاغهی مخصوص نگهداری نارنجک در شهر افیون قره حصار روی داده است.
احتمال حملهی تروریستی در این انفجار رد شده است و مقامهای ترکیه میگویند احتمالا انفجار تصادفی یک نارنجک علت اصلی بوده است.
پس از این اقدام وزیر محیط زیست ترکیه نیز طی مصاحبه ای اعلام کرد که در این حادثه هیچ عمدی نبوده و این اقدام توسط نیروهای پ.ک.ک صورت نگرفته است.
گفته می شود که عملیات آتش نشانی تا ساعات بامداد روز پنجشنبه ادامه داشته و به علت شدت انفجار، شناسایی فوری برخی از قربانیان این حادثه امکانپذیر نبوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰