تعطيلي شركت‌هاي ژاپني در چين
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۰۰۶
به دنبال اعتراضات ضد ژاپني چيني‌ها صورت گرفت؛

تعطيلي شركت‌هاي ژاپني در چين

به دنبال اعتراضات خشم آميز ضد ژاپني در چندين شهر چين برخي شركت‌هاي ژاپني اعلام كردند دفاتر و فروشگاه‌هاي خود در چين را تعطيل مي‌كنند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از رويترز، پس از آنكه در آغاز هفته جاري دهها شهر چيني شاهد اعتراضات گسترده عليه ژاپن بود،‌ برخي شركت هاي ژاپني ناچار شدند دفاتر و فروشگاه هاي خود در چين را تعطيل كنند.

به دنبال آنكه معترضان چيني با تجمع در مقابل سفارت ژاپن در پكن قصد حمله به اين سفارت خانه را داشتند،‌ يوشي كو نودا، نخست وزير ژاپن از چين خواست امنيت اتباع و مراكز وابسته به اين كشور را تامين كند.

اين اعتراضات به دليل تنش ميان دو كشور در مورد مالكيت جزاير مورد اختلاف در درياي چين شرقي و بعد از آنكه ژاپن اعلام كرد اقدام به خريد اين جزاير مي كند، به وقوع پيوست.

كوجيرو جيمبا،‌ وزيرخارجه ژاپن، پيش از اين از امضاي توافق نامه امنيتي ميان توكيو و ايالات متحده كه مربوط به اين جزاير مي شود،‌ خبر داد.

يك مسئول اقتصادي در چين نيز پيش تر در مورد تاثيرات منفي تنش ميان توكيو و پكن بر سر جزاير مورد اختلاف بر روابط  تجاري دو طرف هشدار داده بود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار