وزير امور اقتصادي و دارايي به الجزاير عزيمت كرد
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي وزارت اقتصاد و دارايي، دکتر حسيني ضمن گفت و گو با وزراي اقتصاد کشورهاي افغانستان، الجزاير، پاکستان، تونس، غنا و مراکش آخرين وضعيت تحولات روابط دوجانبه را در چارچوب همکاري هاي اقتصادي متقابل و همچنين همکاري با کشورهاي موصوف در سازمانهاي بينالمللي بانک جهاني و صندوق بينالمللي پول را مورد بحث و بررسي قرار خواهد داد.
همچنين بهمني، رئيس کل بانک مرکزي به عنوان نماينده کشورمان در گروه 24 بانک جهاني در اين سفر همراه وزير اقتصاد است.
اين گروه سالانه دو بار قبل از اجلاس سالانه مشترک بانک جهاني و صندوق بينالمللي پول اقدام به تشکيل جلسه مشترک با حضور نمايندگان کشورهاي عضو ميکنند.
اين گزارش ميافزايد: در ساختار داخلي بانک جهاني، کشورها براساس ميزان سهام و همچنين درخواست آنها در گروهبنديهاي متفاوت به همکاري با بانک جهاني در جهت تسهيل تصميمگيري و امور مربوط به هر يک از اعضا ميپردازند.
همچنين در گروه ايران کشورهاي ياد شده نيز حضور دارند که با توجه به در پيش بودن اجلاس بهاره بانک جهاني و همچنين انتخابات اخير جهت تعيين رئيس کارگروه مذکور، کشور الجزاير با رأي اکثريت اعضا به عنوان رئيس گروه تعيين شد.
اين گزارش حاکي است، رياست قبلي اين گروه بر عهده نماينده کشور پاکستان بوده است. بنا بر اين گزارش، نشست جاري در جهت ايجاد تفاهم در عملکرد و سياستگذاري در جريان اجلاس آتي و همچنين بررسي آخرين وضعيت روابط کشورها و مسائل و موضوعات جاري اقتصاد بينالملل، برنامهريزي شده است.
بر اساس اين گزارش، نشست جاري در يک روز کاري و در دو بخش مختلف، به بررسي بحران جهاني و تأثير آن بر کشورهاي توسعه يافته به عنوان دستور کار آتي بانک جهاني ميپردازد و در اين زمينه سيدشمسالدين حسيني به ايراد سخنراني خواهد پرداخت./انتهاي پيام/