کد خبر:۲۱۰۷۳۵
حمایت اتحادیه اروپا از طرح جدید اخضر ابراهیمی در رابطه با سوریه
کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از طرح اخضر ابراهیمی مبنی بر اعزام 3000 نیروی حافظ صلح بینالمللی به سوریه حمایت کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از راشا تودی، کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از طرح اخضر ابراهیمی مبنی بر اعزام 3000 نیروی حافظ صلح بین المللی به سوریه حمایت کرد.
در این رابطه کاترین اشتون با اعلام حمایت از طرح فرستاده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در رابطه با اعزام نیروی حافظ صلح به سوریه گفت: به احتمال زیاد کشورهای اروپایی نیز در اعزام نیرو به سوریه همکاری خواهند کرد؛ انتظار می رود روسیه نیز در این طرح مشارکت داشته باشد، اما انگلیس و آمریکا اعلام کرده اند که نیروی حافظ صلح به سوریه اعزام نخواهند کرد.
لازم به ذكر است، در حالی که ابراهیمی تا کنون بر گفتوگو برای حل بحران تاکید می کرد، به دلیل وقوع تنش مرزی بین ترکیه و سوریه و با هدف کاهش ناآرامی ها، پیشنهاد اعزام نیروهای صلحبانی بین المللی به سوریه را داده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰