هشدار نسبت به افزايش قدرت تروريست‌ها در سوريه
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۰۷۳۷
از سوي سياسيون عراقي صورت گرفت؛

هشدار نسبت به افزايش قدرت تروريست‌ها در سوريه

منابع سياسي در عراق با هشدار نسبت به ظهور و قدرت يافتن گروه‌هاي تروريستي سلفي در سوريه،‌ آنان را خطرناك‌تر از القاعده مي‌دانند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از القدس العربي، منابع سياسي در عراق نسبت به ظهور گروه هاي تروريستي خطرناك در سوريه هشدار دادند.

باقر الزبيدي ‌از رهبران مجلس اعلاي اسلامي عراق،‌ با اشاره به وضعيت كنوني بحران سوريه گفت كه جامعه بين المللي نيز اكنون دريافته كه ظهور و قدرت يافتن گروه هاي بنيادگرا و تروريست در سوريه به خطري براي منطقه تبديل شده است.

وي كه از رهبران شيعي در عراق است،‌ تاكيد كرد: گروه سلفي موسوم به النصرة در سوريه به مراتب از القاعده خطرناك تر است.

اين عضو ارشد مجلس اعلاي اسلامي عراق افزود: بيشتر افراد اين گروه از تونس، مصر، عربستان، مغرب، الجزاير و يمن گردهم آمده اند و عجيب آن است كه در سوريه به نفع القاعده فعاليت مي كنند.

الزبيدي همچنين تصريح كرد: با وجود فعاليت سلفي ها، حتي گروه هاي معارض سوري نمي توانند با يكديگر به اتحاد و توافق برسند.

وي با اشاره به اينكه تنها راه حل بحران سوريه اقدام سريع تر براي انجام گفت‌وگوهاي ملي است،‌ گفت: اگر عربستان و قطر كمك هاي نظامي و مالي خود به معارضان مسلح را قطع كنند و تركيه دست از حمايت از آنان بردارد، زمينه براي اين گفت‌وگوها آماده مي شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار