کد خبر:۲۱۱۳۷۹

کارگاه فناوری نانو مرکز تحقیقات شهید آقاسی زاده مشهد در حال برگزاری است

کارگاه تخصصی فناوری نانو توسط مرکز تحقیقات شهید آقاسی زاده با همکاری دانشگاه تهران از دیروز به مدت دو روز در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است.

پوریا خاتمی در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با بیان اینکه گروه پژوهشی نانو تکنولوژی پژوهشکده شهید آقاسی زاده با همکاری موسسه پژوهشگران جوان نانو اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی فناوری نانو می کند، در خصوص اهداف برگزاری این کارگاه تصریح کرد: توسعه تحقیقات در محیط های دانشگاهی با استفاده از توانایی های بالقوه و بالفعل محققین و دانشجویان علاقه مند به تولید علم و فناوری در جهت حساس سازی دانشجویان به این امر مهم و حل مسائل و رفع نیاز های جامعه می باشد جز مهم ترین هدف مرکز تحقیقات  ناحیه بسیج دانشجویی شهید آقاسی زاده است و در همین راستا این کارگاه برگزار شده است.

 

وی با اشاره به برگزاری اولین دوره این کارگاه در خرداد ماه امسال گفت: این دوره در ادامه ی همان دوره گذشته است که علاوه بر آموزش های عمومی علم نانو، آموزش های تخصصی و تکمیلی به دانشجویان علاقه مند، ارائه می شود.

 

مسئول آموزش گروه پژوهشی نانو تکنولوژی  در خصوص سرفصل های که در این دوره ارائه می شود بیان داشت: از سرفصل های این کارگاه می توان به روش آنالیز با اشعه ایکس ، روش آنانالیز میکروسکوپی، کروماتوگرافی و طیف سنجی اشاره کرد.

 

خاتمی با تاکید بر ارائه ی پیشنهاد پروژه های کارآفرین در فناوری نانو و حمایت از پژوهش های علاقه مندان بیان داشت: گروه پژوهشی نانو تکنولوژی با همکاری مرکز تحقیقات شهید آقاسی زاده ناحیه بسیج دانشجویی، حمایت های مالی از پایان نامه ،مقاله ISI  ،اولویت های پژوهشی در صنعت و پیشنهاد موضوع پایان نامه های صنعتی انجام می دهد.

 

وی با اشاره به حجم زیاد مطالب و گستردگی آن که در این کارگاه و در بخش تئوری تجهیزات تدریس خواهد شد خاطر نشان کرد: بخش آزمایشگاهی آن در کارگاه های آتی تدریس می شود که شرکت در آن مبتنی بر شرکت در بخش تئوری می باشد .

 

مسئول آموزش گروه پژوهشی نانوتکنولوژی مرکز تحقیقات شهید آقاسی زاده افزود: تدریس عناوین کارگاه توسط اساتید نمونه ی کشوری در این دو روز و هر روز 8 ساعت  انجام می شود که جمعاً 16 ساعت می باشد و در پایان آزمونی از محتوای تدریس شده گرفته می شود که چنانچه افراد در آزمون مزبور پذیرفته شوند موفق به دریافت مدرک رسمی از دانشگاه تهران خواهند شد.

 

خاتمی در پایان گفت: تمام تلاش خود را داریم با برگزاری چنین کارگاه هایی و جذب همه ی مخاطبین و علاقه مندان دانشجو به ویژه دانشجویان بسیجی در راستای عمل به دغدغه مقام معظم رهبری در تشکیل شرکت های دانش بنیان گام برداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار