آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۱۴۰۰

نامه مرسی به شیمون پرز واکنش مصری ها را در پی داشت+ متن کامل نامه

فاش شدن متن نامه محمد مرسی رییس جمهور مصر به شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی جنجال های زیادی را در محافل عمومی این کشور به راه انداخته است.
نامه مرسی به شیمون پرز واکنش مصری ها را در پی داشت+ متن کامل نامه

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از العالم، فاش شدن متن نامه محمد مرسی رییس جمهور مصر که دیروز محتوای آن از سوی سخنگوی مرسی به طور کامل تایید شد جنجال های زیادی را در محافل عمومی این کشور به راه انداخته است.

 

ادبیات به کار رفته در استوارنامه سفیر جدید مصر در اراضی اشغالی که عصر چهارشنبه در یک روزنامه صهیونیستی منتشر شد واکنش های محافل مختلف مصری را به دنبال داشته است.

 

در این نامه مرسی، پرز را دوست عزیز و بزرگوار من می خواند و در آن از تمایل شدید برای گسترش روابط دوستانه ای که پیوند دهنده دو طرف است یاد می کند و در پایان نیز عنوان دوست وفادار شما را می افزاید.

 

دفتر ریاست جمهوری مصر محتوای این نامه را تایید کرده است.

 

متن این نامه بدین شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

از محمد مرسی رییس جمهوری مصر به جناب آقای شیمون پرز رئیس دولت اسرائیل

 

دوست عزیز و بزرگوارم!

 

با توجه به تمایل اینجانب به گسترش روابط دوستانه ای که خوشبختانه میان دو کشور وجود دارد، آقای عاطف محمد سالم سید الاهل را به عنوان سفیر فوق العاده و تام الاختیار خود نزد آن جناب معرفی می کنم. تجربه، اخلاص و همت ایشان و توانایی هایی که در مناصب پیشین از خود نشان داده اند، این امید را در من تقویت می کند که ماموریت محوله را با موفقیت به انجام برساند. از طرفی، با اطمینانی که نسبت به غیرت ایشان دارم، شکی نیست که تلاش صادقانه وی مورد توجه ویژه و تقدیر آن جناب قرار خواهد گرفت.

 

از شما استدعا دارم که ضمن تأیید حکم ماموریت ایشان، وی را مورد عنایت خود قرار دهید و آنچه را از جانب من به شما ابلاغ می کند، با اطمینان بپذیرید. از آن جمله، افتحار دارم که برای شخص حضرت عالی، سعادت و برای کشورتان پیشرفت آرزو کنم.

 

دوست وفادار شما محمد مرسی

 

این در حالی است که فعالان مصری با ابراز تعجب از اقدام مرسی در به کار بردن عبارت های دوستانه برای رژیم صهیونیستی و رئیس آن، ابراز ناامیدی کرده و از خود می پرسند: آیا مرسی مجبور به استفاده از این جملات بوده است؟

 

این ناظران اعلام کردند: مرسی می توانست نامه را کاملا حرفه ای تنظیم کند، به گونه ای که در آن هدف خود یعنی معرفی عاطف سالم سفیر جدید را نیز اعلام کند، بدون این که به این زیاده گویی ها برای پرز بپردازد، چرا که بیشتر مردم مصر وی را دشمن و تهدیدی اساسی برای امنیت ملی خود می دانند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار