قائم مقام جمعیت رهپویان گفت: مردم انتظار دارند تا مسئولان به رفع مشکلات اقتصادی بپردازند، اما دیده می شود که مسائلی چون بازدید رئیس جمهور ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، پرویز سروری شب گذشته در همایش بصیرت افزایی نخبگان سیاسی در بندرعباس اظهار داشت: یکی از تحلیل های ما این است که جریان فاسدی موسوم به جریان انحرافی که در مجموعه دولت ایجاد شده، می خواهد با آشفته کردن بازار ارز، شرایط کشور را تبدیل به شرایط محاصره اقتصادی شعب ابیطالب کند تا زمینه برای طرح مسائل مورد نظر آنان فراهم شود، و بسیاری از اقدامات صورت گرفته این تحلیل را قابل قبول می کند.
وی در ادامه بیان داشت: متاسفانه امروز عده ای با بزرگ کردن مشکلات و همچنین کوچک شمردن موفقیت ها، می خواهند بگویند کشور در شرایط شعب ابیطالب قرار دارد و تنها راه برای شکستن این محاصره اقتصادی، مذاکره است در حالی که این کار دادن آدرس غلط به ملت ایران است.
قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی سهم تحریم ها در مشکلات اقتصادی ایران را تنها 15 تا 20 درصد دانست و تصریح کرد: بسیاری از کارشناسان اقتصادی معتقدند تحریم ها تنها می تواند بسترساز مشکلات ارزی در کشور شود.
سروری گفت: تحریم ها در شدیدترین شرایط تحریم، تنها می توانند روی 15 تا 20 درصد اقتصاد ایران تاثیر بگذارند، در حالی که امروز وضع به گونه دیگری شده و باید مشکلات اقتصادی کشور به طور کاملا دقیق کالبد شکافی شود.
وی تصریح کرد: در پنج ماهه اول امسال میزان درآمدهای حاصل از نفت کشور 27 میلیارد دلار بوده است و در نیمه اول سال 20 میلیارد دلار هم صادرات غیرنفتی داشته ایم.
نماینده سابق مجلس گفت: تمامی این درآمدهای ارزی در بدترین شرایط تحریم کشور طی 34 سال گذشته به دست آمده است، این در حالی است که در نیمه دوم سال نیز با افزایش سرمای هوا در اروپا میزان تقاضا برای خرید نفت از ایران نیز افزایش خواهد یافت و ما درآمدهای ارزی بیشتری را کسب خواهیم کرد.
قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: با وجود تامین منابع ارزی مورد نیاز کشور در شش ماه اول سال، چرا وضعیت ارزی کشور خراب شده و همچنین به علت پاسخگو نبودن بازار رسمی ارز، اولویت های ارزی به سمت بازار غیررسمی روی آورده اند و مدیریت بازار ارز از دست بانک مرکزی خارج شده و به دست عده ای افراد سودجو افتاده است؟ البته ما امیدواریم تمامی این مشکلات ناشی از اشتباهات غیرعمد تیم اقتصادی دولت باشد.
نقدینگی بیماری مزمن اقتصاد کشور
سروری گفت: در شرایطی که کالاهای بسیاری در کشور احتکار می شود، متاسفانه اقدام خاصی از سوی تعزیرات حکومتی برای مقابله با احتکار کالا صورت نمی گیرد، در حالی که مبارزه با احتکار می تواند در بهبود اوضاع اقتصادی کشور موثر باشد.
وی همچنین نقدینگی را بیماری مزمنی برای اقتصاد کشور دانست و تصریح کرد: امروز افزایش نقدینگی به نفع اوضاع اقتصادی کشور نیست و وضعیت را بدتر خواهد کرد.
قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی افزود: باید برای برون رفت از مشکلات اقتصادی یک قرارگاه ویژه اقتصادی برای مدیریت وضعیت فعلی تشکیل شده و مسئولان نیز انسجام خود را در این کار افزایش دهند.
چرا احمدی نژاد از زندان اوین بازدید می کند؟
پرویز سروری در ادامه سخنان خود به بازدیدهای اخیر رئیس جمهور اشاره کرد و بیان داشت: رئیس جمهور می تواند از دستگاه های اجرایی و نهادهای مختلف بازدید کند، اما مسئله ای که امروز شبهه برانگیز شده این است که چرا احمدی نژاد در حالی که علی اکبر جوانفکر در شرایط خاص و قرنطینه قرار دارد و باید به سوالاتی پاسخ دهد، می خواهد از زندان اوین بازدید کند، چون در این شرایط قضات اجازه ملاقات با افراد در شرایط قرنطینه را نمی دهند.
وی گفت: مردم در این شرایط انتظار دارند تا مسئولان به رفع مشکلات اقتصادی بپردازند، اما دیده می شود که مسائلی همچون بازدید رئیس جمهور از زندان اوین و یا استیضاح وزیر ورزش در اولویت قرار گرفته و این در حالی است که رفع مشکلات اقتصادی حق مردم است.
عضو سابق کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: این مسئله یکی از مباحث فرعی و حاشیه ای کشور است و نباید به میان مردم کشیده شود، چون در این صورت تنش ها افزایش خواهد یافت.
سروری با بیان اینکه در دوران نمایندگی اش از بسیاری از زندان های کشور بازدید کرده است، تصریح کرد: ما در مجلس هشتم گزارشی نیز از وضعیت زندان ها تهیه کردیم و حال معتقدم اگر رئیس جمهور خواستار بررسی اوضاع زندان هاست، پس نباید فقط از بند علی اکبر جوانفکر در زندان اوین بازدید کند؛ بلکه باید از تمامی بخش های زندان اوین بازدید کند.
عطاالله مهاجرانی به دنبال افزایش تحریم ها علیه ایران
وی در بخش دیگری از سخنان خود دولت نهم را دولتی عملگرا و به دنبال کار دانست و اظهار داشت: متاسفانه دولت دهم از همان ابتدا با انتصاب معاون اول خود، به دنبال سیاسی کاری بود که متاسفانه این اقدامات تنش هایی را در کشور ایجاد کرد.
قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: یکی از طرح های اصلاح طلبان افزایش فشار به کشور از طریق نیروهای خود در خارج است و به همین علت است که نیروهای آنان همچون عطاالله مهاجرانی به دنبال افزایش تحریم ها علیه ایران هستند تا بتوانند شرایط بهتری در انتخابات ریاست جمهوری آینده داشته باشند.
سروری به تحلیل وضعیت انتخابات ریاست جمهوری آینده پرداخت و اظهار داشت: اصلاح طلبان قصد ورودی طلبکارانه به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را دارند، اما آنها پیش از ورود به انتخابات باید به سوالاتی پاسخ دهند.
وی تصریح کرد: اصلاح طلبان در تحلیل های خود به این نتیجه رسیده اند که در صورت ابراز پشیمانی از اقدامات گذشته، بدنه اجتماعی خود را از دست خواهند داد و بنابراین راهکارهای دیگری را برای حضور در انتخابات در پیش گرفته اند.
هدف جریان انحرافی ؛ اجرای طرح پوتین – مدودف
عضو سابق کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هدف جریان انحرافی را نیز اجرای طرح پوتین – مدودف عنوان کرد و اظهار داشت: تنها مشکل جریان انحرافی برای اجرای این طرح، مخالفت و نظر منفی شورای نگهبان روی فرد خاص مورد نظر جریان انحرافی است، اما اعضای این جریان معتقدند که همانند اصلاح طلبانی که در انتخابات سال 84 معین را به شورای نگهبان تحمیل کردند، آنها نیز می توانند با فشارهایی نامزد خاص مورد نظر خود را وارد عرصه انتخابات کنند.
پرویز سروری ادامه داد: جریان انحرافی نیز برای انتخابات شوراها برنامه هایی دارد و می خواهد قدرت را به خصوص در شهرداری تهران به دست بگیرد و این نقاط مشترک میان اصلاح طلبان و جریان انحرافی ممکن است موجب اتحاد آنان در مقابل اصولگرایان شود.
قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پایان با اشاره به حمایت این جمعیت از افراد برنامه محور در انتخابات ریاست جمهوری گفت: جمعیت رهپویان نیز از نامزدی که بهترین برنامه ها را داشته باشد، حمایت خواهد کرد و ما معتقدیم در این دوره نامزدهای انتخابات باید برنامه محور باشند.