کد خبر:۲۱۲۶۵۵

دوره ادبیات داستانی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور بندرعباس در حال برگزاری است

دوره مقدماتی آموزش داستان نویسی کانون ادب و هنر بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور بندرعباس در حال برگزاری است.
دوره ادبیات داستانی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور بندرعباس در حال برگزاری است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، دوره ادبیات داستانی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرعباس در خانه شهریاران جوان در حال برگزاری است.
این دوره با هدف جذب، شناسایی و تقویت دانشجویان علاقه مند به داستان نویسی و بالا بردن سطح ادبی استان در زمینه داستان نویسی با همکاری کانون ادب و هنر دانشگاه پیام نور بندرعباس، معاونت ادبیات اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان و خانه شهریاران جوان برگزار شده است.
 این دوره با حضور معاون ادبی حفظ آثار، سمیه باستین در خانه شهریاران جوان درحال برگزاری است که دانشجویان پس از گذراندن دوره مقدماتی گواهینامه این دوره را دریافت می کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار