مجتبی رحماندوست در گفتوگو با خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» در غرفه این خبرگزاری در نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها، عنوان کرد: صهیونیست ها تا به حال فکر می کردند که پهپاد حزب الله وجود خارجی ندارد ولی پس از ورود این پهپاد به خاک اسرائیل متوجه پیشرفت حزب الله در این زمینه شده اند و جنگ های لفظی اخیر این رژیم در ساخت پهپادهای پیشرفته نشانه ترس آنها از قدرت حزب الله لبنان است.
وی درباره عملیات عکسبرداری پهپاد از نقاط امنیتی اسرائیل عنوان کرد: رسالت یک پهپاد چیزی جز مخابره عکس و ارسال تصاویر نمی باشد و خود صهیونیست ها هم از این موضوع اطلاع دارند؛ چرا که یکی از ابتدایی ترین کارکردهای پهپاد عکسبرداری از نقاط امنیتی است.
دبیرکل سابق جمعیت دفاع از ملت فلسطین با بیان اینکه صهیونیستها از مخابره تصاویر توسط پهپاد اطلاع دارند، گفت: مادامی که حزب الله این قدرت را در عرصه بین المللی از خود نشان دهد که میتواند از پس دژخیمی رژیم صهیونیستی برآید همین أمر بزرگترین عنصر تاثیرگزار در عقب نشینی رژیم صهیونیستی خواهد بود.
رحماندوست در ادامه درباره اختلاف در بدنه حماس و دور شدن این جنبش از سوریه و ایران گفت: حماس یک عنصر هماهنگ نبوده و یک پیکری واحدی نیز ندارد، بدنه حماس چیزی غیر از این است و در بدنه مدیریتی حماس نیز اختلاف نظر وجود دارد که البته این امر جای تاسف دارد، مثلا ما در گذشته شاهد حضور فاروق قدومی، دبیر کل سابق شورای مرکزی جنبش فتح و مسئول سابق بخش سیاسی سازمان آزادی بخش فلسطین در دولت عرفات بودیم.
دبیر کل سابق جمعیت دفاع از ملت فلسطین افزود: وضع حماس نیز اینچنین است ولی به هر حال کلیت حماس با مقاومت ضداسرائیلی است اما متاسفانه شاهد یک سری از موضع گیری ها از جانب سران حماس و بویژه رئیس دفتر سیاسی این جنبش بوده ایم که امیدوارم این موضع گیری ها ادامه پیدا نکند، با این وجود نمی توان حماس را خائن تلقی کرد و از منظر دور داشت ولی حداقل می توان توصیه اصلاح کردن خودشان را به آنها داد که از این مسیر سازشکارانه جدیدی که در پیش گرفته اند صرف نظر کنند.
وی در ادامه درباره نامه مرسی به شیمون پرز، رئیس رژیم صهیونیستی و خطاب های دوستانه وی به پرز عنوان کرد: کاربرد این تعابیر و قبول معاهده کمپ دیوید بدون هیچ گونه تعدیلی از جانب مرسی غیر قابل بخشش است ولی با این وجود نمی توان مرسی را با مبارک همسان دانست، مرسی باید ظرفیت انقلاب مصر را درک کند؛ زیرا در غیر این صورت پشتوانه مردمی خود را از دست خواهد داد.
رحماندوست در ادامه درباره عملیات ترور وسام حسن، رئیس اطلاعات نیروهای امنیت داخلی لبنان و متهم کردن دولت سوریه به دست داشتن در این حادثه عنوان کرد: ما در تجربه های قبل از انقلاب اسلامی ایران نیز با چنین حوادث مشابهی روبرو بوده ایم، مثلا ما وقتی در عملیات های پیروز جنگ مثل فتح المبین و والفجر و کربلای 5 پیروز می شدیم، بلافاصله اقدام به بمب گذاری می شد و منافقین ادعا می کردند که ایران در صدد ترور سفیر عربستان بوده است تا بدین وسیله تبلیغاتی علیه ایران ایجاد کنند.
دبیر کل سابق جمعیت دفاع از ملت فلسطین در ادامه تصریح کرد: مخالفان دولت سوریه می خواهند جریانی به راه بیاندازند که به سود دشمنان سوریه تمام شود و بدون شک در پس این قضیه افرادی هستند که نظام اسلامی را نمی پسندند و در صدد دامن زدن به اختلافات داخلی در لبنان هستند.
وی همچنین درباره آینده بحران سوریه و اینکه آیا روند انتقال قدرت در این کشور از طریق برگزاری انتخابات آزاد خواهد بود یا نه؟ گفت: سوریه از گردنه های توطئه در این کشور گذشته است و زمان نیز این را مشخص خواهد کرد، ولی اگر انتخابات آزاد برگزار شود بشار اسد نیز یکی از گزینه ها خواهد بود؛ چرا که پایگاه مردمی قویتری دارد.
رحماندوست در پایان درباره انتشار تصویر غضنفری، سفیر ایران در لبنان هنگام تسلیت به همسر وسام حسن و برداشت سوء دشمنان از این قضیه گفت: در بسیاری از رسانه های مخالف ایران اینطور وانمود شد که سفیر ایران می خواسته با خانم وسام حسن دست بدهد در صورتی که چنین نبوده است و این نشانه ضعف دشمنان ما می باشد که از چنین توطئه های ضعیفی علیه ما استفاده می کنند.