کد خبر:۲۱۳۸۰۶
آیت‌الله علم‌الهدی:

60 سال پیش آمریکا 40 میلیون جمعیت داشت، اما امروز 40 میلیون فقیر دارد

امام جمعه مشهد با مقایسه ایران و آمریکا طی 60 سال رویارویی گفت: 60 سال پیش آمریکا 40 میلیون جمعیت داشت، اما امروز 40 میلیون فقیر دارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله سیداحمد علم‌الهدی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته مشهد مقدس که در محل رواق امام خمینی برگزار شد، غدیر را نه یک حادثه بلکه یک جریان دانست و تصریح کرد: غدیر مصونیت سازی رهبری امت اسلام از سلطه استکبار بود و پیامبر اکرم (ص) بر اثر تجربه‌ای که از ادیان تحریف شده گذشته داشت که توسط جریان‌های قدرت‌مدار مستکبر مورد تحریف قرار گرفته بودند و نشانه‌های که از امت خویش در آن روز می‌دید، با غدیر جلوی تلاش عده‌ای مستکبر برای به دست گرفتن رهبری امت اسلام و سوء استفاده از آن را گرفت.
 
وی با اشاره به حوادث زمان رسول الله و مراجعه قبایل مختلف برای حمایت از ایشان در ازای تعیین جانشین از آن قبیله گفت: پیامبر در پاسخ به این افراد می‌فرمودند خلافت و جانشینی من امری آسمانی است و توسط خداوند تعیین می‌شود، این مراجعات به پیامبر نشان می‌داد که عده‌ای منتظر دستیابی به قدرت بودند.
 
امام جمعه مشهد مقدس در خصوص این تعبیر که دین در روز عید غدیر کامل شد، افزود: اگر امروز غدیر نبود رهبری امت اسلام از نظر سلطه استکبار و استبداد تضمین نمی‌شد و اساس مکتب از بین رفته بود و دینی باقی نمی‌ماند.
 
آیت الله علم‌الهدی ادامه داد: در تاریخ هم دیده ایم آن روزی که رهبری اسلام از مسیر امامت خارج شد کار به جایی رسید که مسلمانان در سیطره خاندان بی‌امیه و بنی‌عباس قرار گرفتند.
 
وی با بیان اینکه رشته عظیم ولایت اگر استمرار نداشت از این مکتب الهی چیزی باقی نمی‌ماند، اظهار داشت: امسال روز عیدغدیر با روز ملی مبارزه با استکبار جهانی مطابق شده است و این تصدیق حاکی از این واقعیت دارد که جریان مبارزه با استکبار از غدیر تا به امروز ادامه داشته است.
 
امام جمعه مشهد مقدس افزود: مبارزه با استکبار فقط به وسیله غدیر قابل تحقق است؛ غدیری که نقطه تجلی‌اش در ظهور امام زمان (عج) است.
 
آیت الله علم‌الهدی دانش‌آموزان را نخبگان آینده کشور دانست که وظیفه مبارزه با استکبار بر دوش آنهاست و تصریح کرد: مسئله بین ما و آمریکا مسئله امروز نیست و به تعبیر مقام معظم رهبری مسئله 60 ساله است و از آن روزی شروع شد که آمریکا به‌عنوان یک جریان ظالم با کودتا علیه دولت مردمی و به دست نجس‌العینی مثل شاه خائن وارد کشور ما شد و بر ما مسلط گردید.
 
وی با بیان اینکه بعد از 60 سال باید دید چه کسی پیروز میدان مبارزه بوده است، در خصوص وضعیت گذشته و امروز ایران و آمریکا گفت: آیا مردم امروز ایران با سال 32 قابل مقایسه‌اند؛ اصالت مردم، قدرت، افتخار و توسعه دانش‌بنیان مردم با 60 سال قبل قابل مقایسه نیست آمریکا هم این چنین است.
 
آمریکای ثروتمند و پرابهت‌ 60 سال پیش، امروز منفورترین جریان است
 
امام جمعه مشهد مقدس ادامه داد: امروز دولتمردان آمریکا ملت این کشور را در دستان اقلیت صهیونیست قرار داده‌اند و مقروض‌ترین کشور دنیا شده‌اند؛ 60 سال پیش آمریکا 40 میلیون جمعیت داشت، اما امروز 40 میلیون فقیر دارد.
 
آیت الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه آمریکای ثروتمند و پرابهت‌ 60 سال پیش، امروز منفورترین جریان است، گفت: رئیس جمهور امروز آمریکا در 60 سال پیش اگر وارد هر کشوری می‌شد، دولتمردان آن کشور به‌عنوان تقریب به او، وی را مورد تجلیل و احترام زیاد قرار می‌دادند، اما امروز اگر به هر کجا برود پرچم آمریکا آتش زده می‌شود و گوجه‌فرنگی گندیده به سویشان پرتاپ می‌شود.
 
وی در پایان خطاب به دانش‌آموزان تصریح کرد: شما ذخیره آینده دین برای امام زمان (عج) هستید و اقتدار امروز نتیجه 60 سال استکبارستیزی پدران و مادران شماست.
 
لازم به ذکر است، امام جمعه مشهد مقدس بخش پایانی صحبت‌هایش را خطاب به زائران عرب‌زبان به زبان عربی بیان کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار