کد خبر:۲۱۴۰۲۶

پیکر آیت‌الله ملک حسینی به خاک سپرده شد

مردم کهگیلویه و بویراحمد پس از آخرین وداع خود، پیکر آیت الله ملک حسینی را در شاهزاده قاسم یاسوج به خاک سپردند.
پیکر آیت‌الله ملک حسینی به خاک سپرده شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، پس از تشییع پرشور پیکر آیت الله ملک حسینی توسط مردم یاسوج، پیکر ایشان برای تدفین به شاهزاده قاسم (ع) منتقل شد.


مردم کهگیلویه و بویراحمد این آخرین حضور آیت الله ملک حسینی در بین خود را نیز غنیمت شمرده و خود را به امام زاده قاسم (ع) رساندند تا خداحافظی آخر را با نماینده شان در مجلس خبرگان رهبری و نماینده ولی فقیه خود داشته باشند.


لحظاتی پیش پیکر مرحوم آیت الله ملک حسینی در روستای گوشه شاهزاده قاسم (ع) در 7 کیلومتری یاسوج و در جوار آرامگاه جد بزرگوارش به خاک سپرده شد و جهان اسلام از فقدان یکی دیگر از علما، فضلا و فق های خود غرق ماتم گردید.


این مراسم با حضور مردم استان های کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر و خوزستان و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری، مدیران استانی، ‌علما و فضلای حوزه های علمیه قم، تهران، ‌شیراز و اهواز برگزار شد.


لازم به ذکر است، پیکر آیت الله ملک حسینی صبح امروز بر دستان مردم یاسوج تشییع و نماز میت به امامت آیت الله حسینی بوشهری در میدان عدل این شهر اقامه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار