به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمدحسن موسوی زاده شامگاه امروز در کارگاه آموزشی شرکت های زایشی در دانشگاه های علمی – کاربردی فرهنگ و هنر که در هتل هرمز درحال برگزاری است ، اظهار داشت: دروس و سرفصل های آموزشی مراکز علمی – کاربردی در ایران باید مطابق با معیارها و رشته های مورد نیاز بازار جهانی باشد و زمانی چشم انداز افق 1404 در حوزه آموزشی محقق می شود که دانش آموختگان ما بتوانند در بازار جهانی به اشتغال بپردازند.
وی در ادامه جایگاه دانشگاه های علمی – کاربردی فرهنگ و هنر را در تحقق اهداف آموزشی، کارورزی و اشتغال زایی برای افق چشم انداز 1404 مهم خواند و بیان داشت: این مراکز می توانند با فرصتی که برای نسل جوان در جهت مهارت آموزی رشته های مختلف ایجاد می کنند شرایط ورود به اشتغال آن ها را فراهم می سازند.
مدیر پژوهشی دانشگاه جامع علمی – کاربردی کشور افزود: در اقتصاد امروز جهانی تمرکز بر نیروهای مهارتی است نه تخصصی و افرادی که در دنیای امروز به یک مهارت مورد نیاز جامعه آشنایی و تسلط داشته باشند بهتر جذب بازار کار و اشتغال می شوند و مراکز علمی –کاربردی فرهنگ و هنر با جهانی کردن کردن سیستم خود می توانند سهم قابل توجهی در این زمینه داشته باشند.
موسوی زاده پژوهش و تحقیق را یکی از الزامات اصلی مراکز علمی – کاربردی برشمرد و تصریح کرد: آموزش دانش آموختگان بدون انجام مراحل تحقیقاتی و پژوهشی و کار عملی فایده چندانی در بر نخواهد داشت زیرا جامعه امروز نیازمند فارغ التحصیلانی است که علاوه بر علم تئوری باید در عمل اجرا نیز کارآزموده باشند.
وی افزود: در کشورهای آسیای شرقی به خوبی توانسته اند سیستم آموزشی خود را با نیازهای شغلی جهانی همسان و هماهنگ سازند و در ایران اسلامی نیز باید این همسان سازی مطابق با معیارهای اسلامی، فرهنگی و اجتماعی صورت پذیرد.
نمایشگاه و نخستین جشنواره سراسری آثار و تولیدات مراکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر سراسر کشور (مقدماتی المپیاد هنر) که از چهارشنبه در هتل هرمز و فرهنگسرای طوبی افتتاح شد تا فرداشب با حضور حمید شاه آبادی، معاون وزیر ارشاد با تجلیل از برگزیدگان این جشنواره ادامه می یابد.