کد خبر:۲۱۵۴۶۴
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

کمبود تخت در بیمارستان‌های اعصاب و روان یکی از معضلات‌ درمانی فارس است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز کمبود تخت در بیمارستان‌های فارس را به ویژه بیمارستان اعصاب و روان از جمله معضل‌های درمانی این استان دانست.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمد هادی ایمانیه امروز در حاشیه بهره‌برداری از آغاز عملیات اجرایی احداث بیمارستان جدید اعصاب و روان محرری و بهره‌برداری از ساختمان اورژانس این بیمارستان در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان داشت: یکی از معضل‌های دنیای پیشرفته و صنعتی، گسترش بیماری‌های اعصاب و روان است، که در این راستا، فارس نیاز به احداث بیمارستان جدید اعصاب و روان دارد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز کمبود تخت در بیمارستان‌های فارس را به ویژه بیمارستان اعصاب و روان از جمله معضل‌های درمانی این استان دانست و افزود: با تعامل و همیاری خیران تامین سلامت در احداث و تجهیز بیمارستان‌ها شاهد تسریع در روند بهبودی بیماران اعصاب و روان هستیم.

 

آیت‌الله سید علی اصغر دستغیب، رئیس هیئت امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس نیز در حاشیه این آیین به خبرنگاران گفت: احیا و بهره‌برداری از اماکن و مراکز درمانی و شرکت در کار خیر از جمله سفارش خداوند به بندگان صالح خود است.

 

وی خاطرنشان کرد: هر گامی که از سوی خیران برداشته شود زمینه را برای ارائه خدمات خیرخواهانه فراهم می‌کند.

 

دستغیب بیان داشت: کمک به افراد نیازمند امری خداپسندانه و انسان‌دوستانه است و اثرات بسیار چشمگیری در اقشار جامعه می‌گذارد.

 

محمود تابنده، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس نیز در ادامه این جلسه طی سخنانی بیان کرد: استان فارس در امر کارهای خیر به ویژه احداث مراکز درمانی از جایگاه برتری در کشور برخوردار است.

 

وی خاطرنشان کرد: نگهداری بیماران روانی بسیار مشکل است و نیاز به مراقبت و ارائه خدمات پزشکی ویژه دارند.

 

تابنده با اشاره به اینکه برای توجه و رسیدگی به بیماران روانی نیاز به احداث 10 بیمارستان داریم، گفت: کمک و همیاری خیران برای احداث یک بیمارستان مجهز و بزرگ در استان فارس ضروری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار