علی امیری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، تصریح کرد: یکی از مهمترین اهداف برگزاری کنفرانس ملی «ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران» رشد هرچه بیشتر حوزه دانشهای فنی در کشور است.
دبیر اجرایی «هشتمین کنفرانس ملی ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران»، ایجاد شرایط مناسب جهت تبادل نظریههای مختلف را یکی از راهکارهای پیشرفت دانشهای فنی برشمرد و افزود: در صورت تبادل هرچه بهتر علمی و فنی دانشجویان و اساتید در این کنفرانس و نیز ارائه آخرین یافتههای پژوهشی قطعا محققان بیش از پیش به تحقیق تشویق خواهند شد.
وی این کنفرانس را یکی از مهمترین کنفرانسهای ملی برشمرد و بیان داشت: هر دو سال اقدام به برگزاری این کنفرانس ملی میشود که خوشبختانه سعادت برگزاری این دوره نسیب زنجان شده است.
امیری ادامه داد: این کنفرانس در هشت محور اساسی برگزار خواهد شد که یکی از مهمترین آنها بررسی مدلهای ریاضی، آماری، هندسی، توپولوژیکی و فرکتالی در تصویر میباشد.
دبیر اجرایی «هشتمین کنفرانس ملی ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران» ارائه نظریه، الگوریتم و پیادهسازی نرمافزاری و سختافزاری برای نمایش، ایجاد، بهبود، انطباق و بخش بندی تصاویر، فشردهسازی تصویر و نهاننگاری را یکی دیگر از محورهای این همایش ملی برشمرد و افزود: این همایش به پردازش تصاویر ویدئویی، دید سه بعدی و استریو، تحلیل حرکت، پردازش دادههای چند رسانهای و تصویربرداری پزشکی خواهد پرداخت.
وی مطالعه راهحلهای عملی برای مشکلات جاری پردازش تصویر بینایی مصنوعی را یکی دیگر از اهداف این همایش خواند و تصریح کرد: در این کنفرانس اقدام به درک و مدلسازی سامانههای طبیعی و مصنوعی و نیز ارائه روشهای الهام گرفته از طبیعت خواهد کرد.
امیری ادامه داد: همه اساتید، دانشجویان، محققان، کارآفرینان و کارشناسان صنعتی مرتبط با حوزه ماشینبینایی و پردازش تصویر میتوانند مقالات مرتبط با موضوع کنفرانس را از طریق پورتال کنفرانس و تا تاریخ 30 فروردینماه سال آینده به دبیرخانه کنفرانس ارسال کنند.
دبیر اجرایی «هشتمین کنفرانس ملی ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران»با تاکید براینکه دبیر علمی کنفرانس رئیس دانشگاه و سایر اعضای کمیته نیز مشخص شدهاند، تصریح کرد: مقالاتی که محققان درصدد ارسال آن به دبیرخانه هستند، باید از کیفیت بالای محتوایی برخوردار باشد و همچنین قبلا در مجلات و کنفرانسها استفاده نشده باشد.
وی گفت: کمیته برگزارکننده در تلاش است تا با برگزاری برنامههای جانبی، بهویژه مسابقات برنامه نویسی، سخنرانیهای علمی و میزگردهای تخصصی، کارگاههای آموزشی کوتاه مدت و برپایی نمایشگاه تجهیزات و دستاوردهای صنعتی، علاقهمندان را با آخرین دستاوردهای دانش فنی در حوزه های ماشین بینایی و پردازش تصویر آشنا کند.
لازم به ذکر است، پذیرش مقالات به دو زبان فارسی یا انگلیسی میسر میباشد.