آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۰۶۰
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از بزرگترین بازارهای مصرف تجهیزات پزشکی کشور است

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشگاه با در اختیار داشتن هشت بیمارستان و هفت دانشکده در سطح مشهد یکی از بزرگترین بازارهای مصرف تجهیزات پزشکی کشور به شمار می‌آید.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری داانشجو» از مشهد، محسن تفقدی امروز در افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی در محل دائمی نمایشگاه های بین‌المللی مشهد تصریح کرد: این دانشگاه با در اختیار داشتن هشت بیمارستان و هفت دانشکده در سطح مشهد از پتانسیل بالایی در زمینه انتقال و تبیین الویت های پزشکی استان برخوردار است.


وی افزود: این دانشگاه می تواند با استفاده از این الویت ها شیوه های نوین را به تیم های تخصصی منعکس و این تیم ها تجهیزات مناسب را در این راستا در اختیار دانشگاه قرار دهند.


معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از بزرگترین بازارهای مصرف تجهیزات پزشکی کشور است، بیان داشت: امید است با توجه به فضای مناسبی که ایجاد شده و همزمان با دومین کنگره کاربردی مهندسی تجهیزات پزشکی و صنایع وابسته بتوانیم مشکلات را حل و تحریم ها را پشت سر بگذاریم.


تفقدی با اشاره به اینکه دانشگاه نظارت بر تولید، توزیع و واردات تجهیزات و هم اندیشی در این خصوص را بر عهده دارد، ادامه داد: به منظور حمایت از ایده های دانش بنیان، مرکز رشد سلامت در دانشگاه تاسیس شده است.


وی در پایان با تاکید بر اینکه این نمایشگاه فضای خوبی برای افرادی که در عرصه های پزشکی فعالیت می کنند، فراهم می سازد، تصریح کرد: با توجه به رویکرد علمی که به سمت تولید داخلی تجهیزات پزشکی مد نظر داریم دانشگاه علوم پزشکی با نقش چندگانه ای که در این حوزه دارد می تواند کمکی در تائید جایگاه علمی کشور باشد.

 

مهندسی پزشکی در رفع چالش ها بسیار موثر است

 

در ادامه محمدرضا اکبرزاده، رئیس دومین کنگره کاربردی مهندسی تجهیزات پزشکی نیز در ادامه با اشاره به افتتاح این نمایشگاه، گفت: امید است این گونه نمایشگاه ها روزنه ای برای آینده ای موفق و موفقیت در این راستا باشد تا پله های موفقیت را طی کنیم.

  

وی افزود: با توجه به اینکه در دنیای امروز ما با چالش های فراوانی روبرو هستیم و همچنین انتظارات بخصوصی در زمینه پزشکی بالا رفته است در این راستا مهندسی پزشکی می تواند در رفع چالش ها موثر باشد.

  

عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه بهمن سال گذشته پردازش هوشمند اطلاعات را در دانشگاه فردوسی راه اندازی کرده ایم که یکی از محورهای آن مهندسی پزشکی است تصریح کرد: استادان انجمن های علمی ارگان های دولتی و خصوصی می توانند با تعامل با یکدیگر در راستای سلامت بهتر جامعه فعالیت کنند.

  

اکبرزاده در پایان خاطرنشان کرد: با آموختن مهارت ها می توانیم چالش ها را به فرصت تبدیل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار