آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۴۰۸
سردار نقدی در همایش شکوه هجرت:

چوب بستنی را نمی‌توانیم در کشور تولید کنیم؟

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما 84 میلیون دلار واردات داریم که به 30 میلیون دلار آن هیچ نیازی نداریم مثلا مقدار بسیار زیادی چوب بستنی وارد می‌کنیم،نمی‌توانیم چنین اقلامی را در داخل کشور تولید کنیم؟
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، بخش دوم همایش شکوه هجرت در تجلیل از گروه‌های جهادی برتر عصر امروز در دانشگاه امیرکبیر با سخنرانی سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد که مشروح سخنان وی ذیلا می آید:
  
از تلاش‌های شما قدردانی می‌کنم که خطی را که ولایت‌فقیه تعیین کرده‌اند گرفتید و پیش می‌برید. خطی که ارتقا و تعالی روحی و معنوی خودتان را به دنبال دارد و تعالی کسانی که از اقدامات شما بهره می‌برند نیز در این خط وجود دارد همچنین رابطه خوبی بین نظام و آن افرادی که در روستاها وجود دارند به وجود می‌آید.
 
امسال در یک شرایط خاص به سر می‌بریم. بنابراین مطالبه دیگری از شما جهادگران داریم راهکاری که مقام معظم رهبری برای برون‌رفت موثر از تحریم‌ها در نظر گرفته‌اند. یعنی اقتصاد مقاومتی را در نظر بگیرید جهادگران باید از خدمت‌گذاری صرف به خدمت‌گذاری مولد کارشان را تغییر دهند. البته نفس حضور شما در مناطق محروم بدون در نظر گرفتن نتیجه لازم است. آقا فرموده‌اند حضور شما در مناطق محروم مصداق تجسم آیات قرآنی است اما شما اهل کارهای حداقلی نیستند. من متناسب با این روحیه می‌گویم که باید کارهای بزرگ‌تری انجام دهید.
 
در این دنیا که جوان‌ها سراغ الواتی می‌روند شما چنین توفیقی یافتید که در سن جوانی به مناطق محروم می‌روید. آدم شرمنده می‌شود که برای گروه‌های جهادی که در عید نوروز برای خدمت می‌روند چه کاری می‌تواند انجام دهد. عید زمانی است که مردم به دنبال خوشی خود هستند.
 
امسال تابستان توفیق یافتم برای سرکشی بین برخی گروه‌های جهادی رفتم از برخی مناطق که عبور می‌کردم می‌دیدم مردم آنجا استقبال بسیار گرمی از ما می‌کردند. این امر به خاطر کارهای جهادی است که اعتماد آن مناطق را به نظام جلب کرده است.
 
سال 89 که خدمت مقام معظم رهبری رفتیم دیدید ایشان چقدر با دلگرمی از اقدامات شما استقبال می‌کردند اما این ارزش زیاد نباید ما را از ارز‌ش‌های متعالی‌تر باز دارد.
 
شرایط ویژه است دشمن تحریم‌هایی را علیه کشور ما به وجود آورده است. شرایطی که قصد دارند کشور ما را از لحاظ اقتصادی به زانو در آورند در مقابل آن همین گروه‌های جهادی نقش بسیار موثری دارند. ممکن است بگویید سهم کوچکی از اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهیم اما باید متوجه باشید که همین سهم شما بسیار مولد است. برای مثال زلزله ورزقان را به خاطر بیاورید تمام دستگاه‌ها زمانی که دیدند جمعی از بچه‌ها با دست خالی اینگونه به میدان آمده‌اند غیرت‌شان تحریک شد و بسیاری از اقدامات را انجام دادند کار شما الگو می‌دهد و راه را نشان می‌دهد همچنین غیرت دیگران را بر می‌انگیزد.
 
 
اقتصاد مقاومتی باید در دستور کار گروه‌های جهادی قرار گیرد. این کار هم توان مضاعفی را به ما تحمیل نمی‌کند. فقط کافی است کارهایمان را هم‌راستا کنیم. اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست. یک برادر دانشجو در ماه رمضان در مقابل مقام معظم رهبری گفت ما باید از اقتصاد مقاومتی به اقتصاد تهاجمی حرکت کنیم اما تصور این دانشجو از اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی بود در حالی که اقتصاد ریاضتی مخصوص اروپاست.
 
مولفه‌های اقتصاد مقاومتی هنوز تبیین نشده است. هنوز اقتصاددانان خودمان به منبع اولیه این نظریه یعنی فرمایشات آقا مراجعه نکرده‌اند و آنها را مورد مطالعه دقیق و عمیق قرار نداده‌اند در حالی که همه می‌دانیم سخنان ولایت‌فقیه تفسیر روز قرآن و روایات است. ما در بسیج مستضفعین برخی بیانات مقام معظم رهبری را مورد مطالعه قرار دادیم و برای اقتصاد مقاومتی 12 مولفه احصاء کردیم که 6 مولفه آن مربوط به اقتصاد کلان است که دولت مسئول این 6 مولفه است. یکی از این مولفه‌ها کاهش وابستگی به فروش مواد خام مثل نفت است، مولفه دیگر کنترل منابع ارزی است، مولفه‌های دیگر مربوط به عموم مردم است. اولین مولفه فرهنگ کار و ارزش تلاش کردن است. امروز به آن مفت‌خورها که هیچ زحمتی برای اقتصاد کشور نمی‌کنند احترام می‌گذاریم و آنکه کارگر است را احترام نمی‌گذاریم. هر گاه این امر معکوس شد و ارزش کار بالا رفت اقتصاد ما درست خواهد شد.
 
خانم‌های ما کارخانه‌ای داشتند که سالی 17 و 18 میلیارد سود عاید کشور می‌کرد. این کارخانه نه سوخت داشت، نه ابزار آنچنانی و نه آلودگی تنها ابزار آن دو عدد میله بود و یک گلوله نخ کار کردن در آن زمان ارزش بود اما امروزه تنها به فکر آرایش هستند. در زمان قدیم در خانه‌ها مرغ و خروس نگه می‌داشتند و اضافات سفره را جلوی آنها می‌انداختند اما الان همه را صنعتی کرده‌اند و چند میلیارد کنجاله از خارج وارد می‌کنیم.
 
مولفه دیگر حداکثر استفاده از ظرفیت‌ها است. ما ظرفیت‌های بسیاری داریم. بعضی می‌گویند امروز کشور در شرایط شعب ابی‌طالب قرار دارد اگر هم در چنین شرایطی باشیم باز هم باید توجه داشته باشیم که پیامبر در آن زمان تسلیم نشد. آنهایی که شعب ابی‌طالب را مطرح می‌کنند می‌خواهند ما را وادار به تسلیم کنند در حالی که امکانات ما بسیار گسترده است. طبق آمار ما دو و نیم میلیون هکتار دشت داریم که هنوز در آنها زراعت نشده است.
 
یک سال قبل ما به دولت پیشنهاد کردیم از چنین ظرفیت‌هایی استفاده کند و مردم را بسیج کنند تا این منابع هدر نرود. اقتصاددانان می‌گویند هر هکتار زمین به معنی یک شغل است. دو و نیم میلیون هکتار زمین یعنی دو و نیم میلیون شغل جدید. به همین راحتی می‌توانیم مشکل اقتصاد را حل کنیم. ظرفیت‌هایی که در طول این سال‌ها شناسایی شدند تحولی در کشور ایجاد کرده‌اند. مثلا 20 سال قبل در تمام کشور فقط رودبار زیتون تولید می‌کرد اما الان ببینید به کجا رسیده‌ایم. ما در بسیج قرارگاه اقتصاد مقاومتی ایجاد کرده‌ایم و در آن در حال تعیین ظرفیت‌های بالقوه کشور هستیم.  مثلا در قضایای مرغ بررسی کردیم دیدیم یک سوم نیاز مردم را می‌توان به راحتی با مرغ‌های خانگی برطرف کرد.
 
 
 مولفه دیگر اصلاح الگوی مصرف است، مولفه دیگر مصرف کالاهای داخلی است ما 84 میلیون دلار واردات داریم که به 30 میلیون دلار آن هیچ نیازی نداریم مثلا مقدار بسیار زیادی چوب بستنی وارد می‌کنیم نمی‌توانیم چنین اقلامی را در داخل کشور تولید کنیم؟ انتظاری که ما از شما داریم این است که خدمات محض را به خدمات مولد و عزتمند تبدیل کنید.
 
 
لازم به ذکر است، همایش شکوه هجرت در تجلیل از گروه‌های جهادی برتر امروز در دو نوبت صبح و عصر با حضور جلالی، نماینده ولی‌فقیه در سازمان بسیج دانشجویی، نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و قدیانی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور برگزار شد و در حاشیه آن کارگروه‌های تخصصی بهداشت و درمان، عمران و اشتغال‌زایی تشکیل شدند.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سعيد ابريشمي
-
۱۱ آذر ۱۳۹۱ - ۰۰:۵۴
با نظرات و ديدگاههاي سردار نقدي کاملا موافق هستم و به عنوان يک بسيجي و ترخيص کار رسمي امور گمرکي حاضر به همکاري کامل با نهاد مقدس بسيج مي باشم .
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار