به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام طاهری امروز در مخالفت با طرح اصلاح قانون انتخابات در صحن علنی مجلس گفت: قانون فعلی انتخابات نیاز به اصلاح دارد اما باید ساز و کاری مناسب برای آن پیدا کرد.
وی به طرح اصلاح قانون انتخابات انتقاد کرد و افزود: این طرح شبهاتی دارد که یکی از آنها ایجاد محدودیت برای کاندیداها در آستانه انتخابات است.
طاهری با اشاره به مخالفتهایی که پس از انتخابات 88 ابراز شد، افزود: شاه بیت مخالفان انتخابات در سال 88، اصلاح قانون انتخابات و ناکارآمدی آن بود و این طرح در انتخابات ریاست جمهوری پس از فتنه 88 به مصلحت نیست.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: به جای طرح اصلاح قانون انتخابات که سبب تلف شدن وقت مجلس میشود بهتر است قانونی که در مجمع تشخیص مصلحت موجود است، اجرایی شود.
علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس نیز در ادامه در موافقت با طرح اصلاح قانون انتخابات در صحن علنی مجلس گفت: در طرح اصلاح قانون انتخابات وزارت کشور همچنان مجری انتخابات خواهد بود اما هیئت اجرایی انتخابات در فوق آن قرار دارند.
وی ادامه داد: رئیس این هیئت وزیر کشور خواهد بود و اعضای آن را دادستان کل کشور، وزیر اطلاعات، یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس و هفت نفر از شخصیتهیا سیاسی و معتمدین مردم هستند.
نماینده مردم تهران در مجلس به مخالفتهایی که در راستای طرح اصلاح قانون انتخابات انجام میشود، اشاره کرد و گفت: برخی مخالفان طرح اصلاح قانون انتخابات را به انتخابات گذشته ربط میدهند و آن را در راستای تایید کسانی می دانند که ادعای تقلب در انتخابات 88 داشتند، بدیهی است که این منطق صحیح نیست و براساس این منطق نمیتوانیم قانون انتخابات را اصلاح کنیم.
مطهری به نمونههای این طرح در کشورهای دیگر اشاره کرد و گفت: در کشورهای دیگر نیز کمیسیون انتخابات وجود دارد و دولت سیاستهای آن را تعیین میکند.
وی با اشاره به اینکه هیئت اجرایی انتخابات هیچ دخالتی در کار شورای نگهبان ایجاد نمی کند، افزود: نقطه مثبت دیگر این طرح ایجاد فرصت جبران برای کاندیدایی است که از آنها در تبلیغات انتخاباتی هتک حرمت شده است که در انتخابات گذشته کاستیهای در این مورد وجود داشت.
این نماینده مجلس در پایان از نمایندگان خواست به کلیات این طرح رای مثبت دهند.