کد خبر:۲۱۸۱۸۴
میزگرد تشکل های دانشجویی کشور در دانشگاه شیراز -4؛
شمسایی: پیوستن به بدنه دولت های جدید تهدید بزرگ جنبش دانشجویی است
عضو شواری تبیین مواضع بسیج دانشجویی پیوستن به بدنه دولت های جدید را تهدید بزرگ برای جنبش دانشجویی دانست و گفت: بیشترین ضربه ای که جنبش های دانشجویی دیده اند و به نوعی متضرر شده اند این است که با روی کار آمدن دولت ها به آنها می پیوندند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، رامین شمسایی امشب در گفت و گوی دانشجویی که با موضوع جنبش دانشجویی و تحولات آن که با حضور نماینده اتحادیه های تشکل های دانشجویی کشور در محل بسیج داشجویی دانشگاه شیراز برگزار شد پیوستن به بدنه دولت های جدید را تهدید بزرگ برای جنبش دانشجویی دانست و گفت: بیشترین ضربه ای که جنبش های دانشجویی دیده اند و به نوعی متضرر شده اند این است که با روی کار آمدن دولت ها به آنها می پیوندند.
وی نمونه بارز پیوستن جنبش های دانشجویی را به بدنه دولت می توان در دولت نهم و انتخاب و به کارگیری دانشجویان به عنوان مشاوران جوان اشاره کرد.
عضو شواری تبیین مواضع بسیج دانشجویی بیان داشت: زمانی که جنبش داشجویی سعی دارد بدون پختگی وارد بدنه دولت شوند اینها آسیبی است که به جریان جنبش دانشجویی وارد می کند.
شمسایی تصریح کرد: خروجی آن احمدزاده کرمانی بود که ناپخته وارد شد و این باعث شد که عمر مدیریت وی که می توانست شاید در آینده از مدیران موفق باشد 5 سال بیشتر نباشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه معتقدیم جنبش دانشجویی باید از فعالیت های سطحی و عمومی به فعالیت های عمقی و تخصصی روی آورد تاکید کرد: یکی از کارهایی که باید در دهه سوم انجام گیرد انجام کار تحلیلی و اثباتی است، به طوری که از کار عمومی و سطحی به کار عمقی برسیم.
عضو شواری تبیین مواضع بسیج دانشجویی همچنین بر توجه بچه های جنبش دانشجویی در موضوع های علوم انسانی تاکید کرد و افزود: معتقدیم جریان دانشجویی باید در کنار تجمع ها و بیانیه ها کار اثباتی انجام دهد.
شمسایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه اندازی قرارگاه بیداری اسلامی در تهران گفت: این قرارگاه با 28 کشور دنیا در ارتباط است و ارتباط گیری مناسبی با دانشگاه های جهان اسلام دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.