آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۸۵۰۰

کتاب «انتظار عامیانه، انتظار عالمانه، انتظار عارفانه» به چاپ سوم رسید

کتاب «انتظار عامیانه، انتظار عالمانه، انتظار عارفانه» اثر حجت الاسلام پناهیان پس از گذشت سه ماه به چاپ سوم رسید.
کتاب «انتظار عامیانه، انتظار عالمانه، انتظار عارفانه» به چاپ سوم رسید

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، کتاب «انتظار عامیانه، انتظار عالمانه، انتظار عارفانه» اثر حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان که اواخر مرداد در مراسمی توسط حجت الاسلام و المسلمین صدیقی رونمایی شده بود، پس از گذشت سه ماه، به چاپ سوم رسید.

 

مقام معظم رهبری در تیرماه سال گذشته در جمع اساتید و و فارغ‌التحصیلان تخصصی مهدویت با تاکید بر لزوم انجام تحقیقات عالمانه در زمینه مهدویت فرمودند: «از کارِ عالمانه و همراه با دقت در مسئله‌ى انتظار و مسئله‌ى دوران ظهور نباید غفلت کرد. و از کارِ عامیانه و جاهلانه بشدت باید پرهیز کرد...لذا از کارِ عوامانه، از تسلیم شدن در مقابل شایعات عامیانه بایستى بشدت پرهیز کرد. کارِ عالمانه، قوى، متکى به مدرک و سند، که البته کار اهل فنِ این کار است، این هم کار هر کسى نیست، باید اهل فن باشد، اهل حدیث باشد، اهل رجال باشد، سند را بشناسد، اهل تفکر فلسفى باشد؛ بداند، حقایقى را بشناسد، آن وقت میتواند در این زمینه وارد میدان شود و کار تحقیقاتى انجام دهد. این بخش از کار را هرچه ممکن است، بیشتر باید جدى گرفت تا راه ان‌شاءاللَّه براى مردم باز شود»

 

یکی از کتاب‌های ارزشمندی که پس از تأکید رهبری بر کار عالمانه در زمینۀ انتظار انتشار یافت، کتاب «انتظار عامیانه، انتظار عالمانه، انتظار عارفانه» اثر علیرضا پناهیان بود. این کتاب که علیرضا پناهیان در آن با نگاه و شیوه‌ای تحلیلی و همراه با استناد به بیش از 200 آیه و روایت از کتب معتبر به ابعاد و زوایای مختلف انتظار پرداخته و به بسیاری از سؤالات و ابهامات در زمینۀ انتظار پرداخته است، توسط امام جمعۀ تهران کتابی بدیع و با جامعیت کم‌نظیر ارزیابی شد و حسن عباسی آن را تلاشی حکمی و فلسفی در زمینۀ انتظار خواند که در نهضت تولید علم و تحول در علوم انسانی، باید پایۀ تحصیل در دانشگاه‌ها قرار گیرد.

 

گفتنی است، امام جمعه موقت تهران در مراسم رونمایی این کتاب، این اثر را اثری جامع و بدیع در موضوع انتظار دانسته و گفته بود: «در میان بزرگان ما، نویسندگان ما، اهل فکر و قلم ما در این موضوع، من کتابی در راستای تبیین انتظار با این جامعیت ندیده‌ام» صدیقی در بخش دیگری از صحبت خود گفت: «ایشان در این اثر به حمدلله هم مسألۀ انتظار را بازکرده‌اند، هم برداشت سطحی و قشری از انتظار را با عواقب و آثاری که می‌تواند داشته باشد، به قلم آورده‌اند، انتظار عالمانه را مطرح کرده‌اند، بعد هم رفته‌اند در وادی عشق، که آغاز و انجام امور به عشق و محبت است. منتهی عشقی که محرکش معرفت است».

 

حسن عباسی نیز در این مراسم کتاب پناهیان در موضوع انتظار را اینطور ارزیابی کرد: «کتاب «انتظار عامیانه، عالمانه و عارفانه» تلاشی است حکمی، کلامی، فلسفی، جامعه‌شناختی و با رگه‌هایی از مباحث استراتژیک برای تبیین و ترسیم یک ساز و کار عقلانی در موضوع انتظار ... مباحث نظری و تئوریک نظیر آنچه در این کتاب آمده، بایستی در نهضت تولید علم و تحول در علوم انسانی، پایۀ تحصیل در دانشگاه‌های ما باشد».

 

گزارش تصویری «نصر تی وی-nasrtv.com» از مراسم رونمایی و سخنان حجت الاسلام و المسلمین صدیقی-امام جمعۀ موقت تهران- و آقای حسن عباسی- رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز-  را می‌توانید از اینجا ببینید.


فهرست و فصل اول این کتاب را نیز می‌توانید از پایگاه www.bayanmanavi.ir  دریافت کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار