استاد دانشگاه عراق:دانشگاهیان در قبال بیداری اسلامی نباید تنها به تئوری اکتفا کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۹۰۵۸
همایش اساتید و بیداری اسلامی-5:

استاد دانشگاه عراق:دانشگاهیان در قبال بیداری اسلامی نباید تنها به تئوری اکتفا کنند

استاد برجسته عراقی گفت: ما دانشگاهیان نباید تنها به تئوری اکتفا کنیم، بلکه نیاز به آگاهی و خط مشی روشن داریم.
به گزارش خبرنگار بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو»، ادنان سراج در افتتاحیه اجلاس اساتید دانشگاه‌ها و بیداری اسلامی گفت: انقلاب‌های بزرگ نیاز به درک استراتژیک و رهبرانی دارد که مسائل و جزئیات اوضاع ملت‌ها را بشناسند.
 
وی با بیان اینکه ما دانشگاهیان نباید تنها به تئوری اکتفا کنیم، تأکید کرد: به دلیل مخالفت غرب با بیداری اسلامی نیاز به آگاهی و خط مشی روشن داریم و باید نقطه اشتراک بین همه بیداری‌ها در جهان اسلام را مدنظر قرار دهیم.
 
این استاد برجسته عراقی با اشاره به اینکه در کشور عراق با وجود همه مشکلات نسبت به بیداری اسلامی امیدواری وجود دارد، گفت: مردم عراق در این مسیر پیشرو بوده‌اند.
 
ادنان سراج با بیان اینکه مردم عراق به دعوت امام خمینی (ره) لبیک گفته‌اند، بیان داشت: شهید صدر و دیگر شهدای عراق با لبیک به این دعوت امام و در راه بیداری اسلامی جان خود را از دست داده‌اند.
برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار