حس خودباوري بايد در جوانان بيدار شود
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر مهدي بهادري نژاد عصر ديروز در مراسم جايزه كتاب فصل در حوزه هنري درباره کتاب خود با عنوان «شاهكار مهندسي ايران در زمينه علوم كاربردي بخش معماري» اظهار داشت: هدف از نوشتن اين كتاب معرفي اين شاهكار ايراني به جهانيان است.
وي تاكيد كرد: ايده اين كتاب را در كنفرانس در آمريكا مطرح، و بعد از مطالعات فراوان طرحي را براي دانشگاه شيراز تعريف كردم و بعد از مسافرت به شهرهاي كويري توانستم اين كتاب را به نگارش درآورم.
برگزيده هفتمين جايزه كتاب فصل گفت: نگارش اين كتاب براي اين است كه به جوانان يادآوري كنيم اجداد ما بدون اينكه امكاناتي داشته باشند اين شاهكار مهندسي را خلق كردند.
بهادري نژاد در ادامه افزود: جوانان بايد با اتكا به نفس و توكل به خدا، از امكانات موجود براي هرچه بهتر ساختن جامعه تلاش كنند./انتهاي پيام/