رئیس مرکز آموزشی-درمانی امام خمینی (ره) ساری از احداث مرکز جامع سرطان منطقه شمال کشور در مازندران خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، عالیه زمانی کیاسری امروز در نشست خبری با اشاره به احداث مرکز جامع سرطان منطقه شمال کشور در مازندران گفت: این مرکز در ساختمانی چهار طبقه احداث شده که دو طبقه از این ساختمان مربوط به بخش بستری بیماری های سرطان و شیمی درمانی است، یک طبقه به بخش ICU و یک طبقه به بخش IVF (بخش نازایی) اختصاص دارد.
وی با اشاره به اینکه عملیات ساخت مرکز جامع سرطان از سال 86 با مشارکت فعال خیرین آغاز شد، گفت: بنا به مصوبه دولت، پروژه هایی که با مشارکت خیرین آغاز شود و به 40 درصد پیشرفت فیزیکی بینجامد، از 60 درصد اعتبارات دولتی برخوردار خواهد شد، بنابراین ساختمان مرکز جامع سرطان شامل این قانون می شود.
رئیس مرکز آموزشی-درمانی امام خمینی (ره) ساری با اشاره به اینکه قسمت پشتیبانی و تأسیسات بخش رادیوتراپی نیز در طبقه زیرین ساختمان مرکز جامع سرطان قرار دارد، بیان داشت: احداث بخش رادیوتراپی و محل استقرار تجهیزات و دستگاه های رادیوتراپی توسط دکتر شفیعی انجام شده است.
زمانی با بیان اینکه مبلغ اولیه خرید تجهیزات رادیوتراپی یک میلیارد و 700 میلیون تومان در سفر سوم هیئت دولت به استان مصوب شد، افزود: تجهیزات لازم برای این بخش خریداری، و پیش بینی شده تا پایان آذر ماه به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به اینکه مرکز نازایی این بیمارستان نیز تنها مرکز دولتی در استان می باشد که میزان عملکرد آن از نظر پاسخ به درمان در حد استاندارهای موجود دنیاست، گفت: با توجه به اینکه هزینه های درمان نازایی بالاست و متاسفانه تحت پوشش سازمان های بیمه گر قرار ندارد، صرفاً این مرکز خدمات درمان نازایی را به صورت درست، دقیق و همه جانبه ارائه می دهد.
رئیس مرکز آموزشی-درمانی امام خمینی (ره) ساری با بیان اینکه مرکز IVFشامل اتاق عمل، فریز جنین، نمونه برداری، آزمایشگاه و سونوگرافی است، گفت: در یک سال اخیر تعداد مراجعه کنندگان به این مرکز نسبت به سال های گذشته افزایش داشته است.
زمانی به راه اندازی بخش سایکوسوماتیک در این مرکز اشاره و تصریح کرد: این بخش برای درمان جسمی بیماران روانی با هشت تخت و تجهیزات لازم پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه بخش سایکوسوماتیک دارای سه متخصص و فلوشیپ است، گفت: با راه اندازی این بخش دوره دستیاری رشته سایکوسوماتیک نیز آغاز می شود.
رئیس مرکز آموزشی-درمانی امام خمینی (ره) ساری راه اندازی بخش گوارش را نیز یکی دیگر از فعالیت های این مرکز دانست و گفت: عملیات احداث این بخش با 13 تخت به پایان رسید.
زمانی با بیان اینکه بخش گوارش یکی از بخش های فوق تخصصی این بیمارستان به شمار می آید، افزود: این بیمارستان برای سومین سال متوالی توانست تاییدیه دوره دستیاری فوق تخصصی گوارش را دریافت کند.
وی با اشاره به وجود پنج فوق تخصص گوارش در این بیمارستان گفت: تا کنون یک دوره فارغ التحصیل دستیاری در رشته فوق تخصص گوارش داشتیم.