آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۹۳۳۱
بیگی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح کرد:

الزامات جایگزینی مالیات به جای درآمدهای نفتی

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به بیان الزامات جایگزینی مالیات به جای درآمدهای نفتی پرداخت.
حجت‌الاسلام روح‌الله بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به طرح مباحثی در مورد اینکه می‌توان درآمدهای نفتی را حذف کرد و درآمد حاصل از مالیات را جایگزین‌ آن کرد، بیان داشت: تفکر اقتصاد بدون نفت ستودنی است، اما الزامات برآورده شدن چنین مسئله‌ای باید مورد توجه قرار گیرد، مخصوصا اینکه آیا مشکل ما فقط نفت است و اگر نفتی نباشد، مشکل حل خواهد شد؟
 
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا ساختار کل اقتصاد بخش تولید، سیستم‌های مدیریتی، سیستم‌های مالیاتی و برنامه‌ریزی مشکلی ندارند، افزود: در اقتصاد نفتی اهمیت به تولید بسیار حیاتی می باشد، اما در اقتصادی که بخواهیم درآمدهای نفتی را از آن حذف کنیم و درآمد مالیاتی را جایگزین آن کنیم، تقویت تولید در بخش صنعت، معدن و کشاورزی گامی اساسی است.
 
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: زیرا اولا بهبود وضعیت تولید، باعث افزایش تولید ناخالص ملی شده و اشتغال، رفاه و رونق اقتصادی را در پی دارد و ثانیا افزایش سودآوری شرکت‌ها و اشخاص باید با وصول درآمدهای مالیاتی پیش‌بینی شده حاصل شود؛ چرا که ایجاد مشکلات در بخش تولید باعث کاهش سودآوری شرکت‌ها خواهد شد و عملا تحقق درآمدهای مالیاتی با مشکل مواجه خواهد شد.
 
نماینده مردم شاهین‌ده و میاندوآب افزود: البته در این رهگذر باید راهکارهای کلی اقتصاد، سیستم‌های مدیریت، سیستم‌های استعلام و سیستم‌های مالیاتی نیز ارتقا پیدا کرده تا اهداف تحقق یابند.
 
بیگی با با بیان اینکه نکته‌ای که نباید اتفاق بیافتد، پوشش حرفه‌های سیستم‌های مالیاتیست که باعث فرار مالیاتی می‌شود، خاطرنشان کرد: همچنین نبود سیستم نظارت و کنترل مناسب باعث می‌شود شرکت‌ها و اشخاص به راحتی مالیات پرداختی را از طریق قیمت کالاها و خدمات خود به سایر اقشار بخصوص قشر ضعیف که اغلب حقوق بگیر هستند، انتقال ‌دهند؛ بنابراین قبل از اجرای طرح های مالیاتی باید الزامات اجرای آن به دقت مورد بررسی و توجه قرار گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار