به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، غلامعلی حداد عادل صبح امروز در مراسمی به مناسبت سالروز شهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه شهید باهنر کرمان، شهید باهنر را یکی از افتخارات استان کرمان عنوان کرد و اظهار داشت: خرسندیم از اینکه استان کرمان یک استان دانشگاهی شده و باید آرزو کنیم که ثروتمندان جامعه از مرحوم افضلی پور تاسی، و در راه علم خرج کنند.
وی با اشاره به اینکه روز وحدت حوزه و دانشگاه به مناسبت سالروز شهادت دکتر مفتح نامگذاری شده است، گفت: وحدت حوزه و دانشگاه از شعارهای اصلی انقلاب است و در مجلس هم روحانیون و دانشگاهیان حضور دارند.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و وحدت حوزه و دانشگاه را شعارهای اصلی انقلاب برشمرد و افزود: این دو شعار با گذشت زمان تغییر نخواهند کرد.
حداد عادل تصریح کرد: مقصود از وحدت حوزه و دانشگاه این است که باید حوزه و دانشگاه با هم کشور را اداره کنند.
وی با اشاره به اینکه ریشه این شعار در دینی بودن حکومت است، افزود: اگر حکومت ما دینی نبود این معنا وجود نداشت.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه کشور باید با دین و علم اداره شود، گفت: یک سلسله علوم هستند که برای اداره کشور لازم است و به همین دلیل دین هم برای اداره کردن کشور ضروری است.
حداد عادل با اشاره به اینکه قرآن از ما می خواهد حکومت دینی داشته باشیم، تصریح کرد: نماز و زکات دو رمز معنویت درونی و توجه به جامعه است، زیرا زکات نگاه به بندگان و نماز ارتباط با خداست.
وی بیان کرد: اگر با معیارهای متداول امروز جهان صحبت کنیم، حق مردم متدین این است که حکومت دینی داشته باشند، ولو با شیوه مرسوم دموکراسی.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه با بیان اینکه 99 درصد مردم ایران به گفته خودشان مسلمان هستند، افزود: تقاضای این ملت برای داشتن حکومت دینی و اجرای احکام اسلامی حرف عجیبی نیست، اما امروز با مخالفت کشورهای زیادی روبهرو شده است.
احساسات دینی مردم ایران را در تصویرهای عاشورا و تاسوعا با جمعیت 100 هزار نفری شاهد بودیم
حدادعادل با اشاره به اینکه حکومت دینی خواست اکثر مردم است و مردم اعتقاد دارند که با ایمان و علم کشور اداره می شود، خاطرنشان کرد: احساسات دینی مردم ایران را در تصویرهای عاشورا و تاسوعا با جمعیت 100 هزار نفری شاهد بودیم.
وی تصریح کرد: اگر بپذیریم حکومت دینی تکلیف مردم ایران و مصلحت کشور است، در آن صورت نگاه به حوزه حکومتی را جدا از دین و سیاست نمیدانیم.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس افزود: سکولاریسم، دین را یک امر فردی می داند، در حالی که ما دین را منحصر به اخلاقیات فردی ندانسته، بلکه آن را مجموعه ای از آموزه های فردی و اجتماعی می دانیم.
حدادعادل در ادامه گفت: پاپ، رهبر مسیحیان جهان به ظاهر خیلی عظمت دارد، اما نمی تواند جلوی بعضی از قوانین را بگیرد.
پاپ به جز اینکه تماشاچی باشد، نمی تواند نقشی در سیاست کشور خود داشته باشد
وی افزود: پاپ به جز اینکه تماشاچی باشد، نمی تواند هیچ نقش دیگری در سیاست کشور خود بازی کند، چه برسد به آمریکا و آلمان؛ اگر بگویید چرا از صهیونیسم طرفداری می کنید، اصلا این حرف ها در گفتمان مسیحت راه ندارد.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به اینکه سکولاریسم یک تفکر اروپایی برای جدایی دین از سیاست است، گفت: جدایی دین از سیاست بزرگترین ظلم به معنویت است، چراکه دین را محدود به انتخاب فردی کرده و به دینداران گفته شما حق ندارید با احکام دینی در جامعه دخالت کنید.
حداد عادل با بیان اینکه امام راحل سکولاریسم را به درستی درک کرده بودند، تصریح کرد: امام راحل هیچ وقت تلفظ این کلمه را به زبان نیاوردند و در سخنرانی سال 42 نیز فرمودند: جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر نه یک کلمه بیشتر.