به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، دکتر محمد واسعی ظهر امروز در جریان بازدید از مرکز پژوهش و کاربرد سلول های بنیادی دانشکده پزشکی در جمع خبرنگاران، افزود: با توجه به اینکه کشورهای منطقه در زمینه سلول های بنیادی قوی هستند، انتظار می رود در راستای برتر شدن ایران،سرعت رشد فعالیت های تحقیقاتی در این زمینه افزایش یابد.
وی جایگاه و رتبه ایران از نظر سلول های بنیادی در منطقه خوب است و توانایی برتر شدن را از این نظر در منطقه داریم.
دبیرستادتوسعه فناوری سلولهای بنیادی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری تصریح کرد : در حال حاضر 37 دانشگاه در زمینه سلول های بنیادی طرح می دهند و فعالیت می کنند.
دکتر واسعی در ادامه، گفت: کرمان پهناورترین استان کشور است و امیدواریم با سرمایهگذاری ستاد و کمکهای دانشگاه بتوانیم این علم و فناوری را در استان کرمان رشد دهیم و این استان را به عنوان یک قطب درمان سلولهای بنیادی معرفی کنیم.
وی افزود: یکی از موارد مهم سلول درمانی برای انسان بحث پیوند مغز استخوان و استفاده از سلولهای بنیادی خونساز است و ما در کشور مراکزی که سلول درمانی در آنها صورت میگیرد، کم داریم.
دبیرستادتوسعه فناوری سلولهای بنیادی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری گفت: یکی از اهداف ما در کرمان احداث یک مرکز در زمینه سلول های بنیادی بود که خوشبختانه با حمایت هایی از سوی ستاد صورت گرفت این امر محقق شد.
وی با بیان اینکه سلول درمانی سبب نجات بیماران از سرطان و بیماریهای ژنتیکی میشود، بیان کرد: استان کرمان در زمینه سلولهای بنیادی فعلا به عنوان یک طفل نوپایی است که خیلی دوست دارد راه بیفتد و علاقمندی را در مسئولان و دانشگاهیان و میبینیم و هنوز فعالیتهای آن چنانی در این زمینه نداشته است.