کد خبر:۲۲۰۲۹۴
مراسم بزرگداشت شهید علم‌الهدی؛

مهم‌ترین مشکل آینده انقلاب از نظر شهید علم‌الهدی چه بود؟

برادر شهید علم‌الهدی گفت: زمانی به شهید علم‌الهدی گفتم جنگ کی تمام می‌شود، وی گفت جنگ تمام می‌شود، اما مهم‌ترین مشکل آینده انقلاب ...
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام علم‌الهدی امروز در مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهید علم‌الهدی که در دانشکده علوم سیاسی دانشگاه آزاد واحد تهران – مرکز برگزار شد، گفت: در دهه اول انقلاب، دانشجویان بار اصلی انقلاب را به دوش می‌کشیدند. 
 
وی با بیان اینکه شهید علم‌الهدی کوچک‌ترین زندانی سیاسی دوران مبارزه با رژیم شاه بود، گفت: بعد از مدت‌ها شکنجه در زندان‌های رژیم شاه، این شهید بزرگوار مامور شکنجه خود را عفو کرد. 
 
برادر شهید علم‌الهدی با اشاره به تلاش علمی برادرش در دانشگاه گفت: وی در طول دوران تحصیل خود متون اصلی تاریخ را مطالعه کرد و بر مطالب مثنوی معنوی و نهج‌البلاغه تسلط کامل داشت.
 
وی در خصوص رشته تحصیلی برادرش گفت: آن زمان رشته تاریخ رشته چندان بالایی نبود، ولی شهید، رشته تاریخ را انتخاب کرد و همیشه می‌گفت خوشحالم که این رشته را انتخاب کرده‌ام؛ چون وقتی انسان تاریخ را بداند دیگر اشتباه گذشتگان را تکرار نمی‌کند. 
 
علم‌الهدی با بیان اینکه روحیات انقلابی و اجتماعی شهید علم‌الهدی همه را تحت تاثیر خود قرار داده بود، گفت: امروز و در دهه چهارم انقلاب اسلامی، دانشجویان باید با وحدت کلمه و صمیمت انقلاب را به پیش ببرند.
 
برادر شهید علم‌الهدی گفت: در دهه چهارم انقلاب اسلامی دشمنان با تمام قدرت پنجه انداخته اند تا مسلمانان را نابود کنند، حتی کشور ما هم گرفتار است، ولی خوشبختانه نیروهای امنیتی کشور اجازه چنین تعرضی را به دشمنان نمی‌دهند. 
 
وی در خصوص نقش دانشجویان در دهه چهارم انقلاب اسلامی گفت: در این برهه حساس دیگر فرصت درگیری نیست، بلکه باید دست به دست هم دهیم و با وحدت و صمیمت کشور را پیش ببریم.
 
علم الهدی با بیان اینکه امید تمام مظلومان عالم به دین است، گفت: نمونه اجرایی دین در حال حاضر در کشور ایران اجرا می‌شود.
 
وی با اشاره به یکی از خاطرات خود با شهید علم‌الهدی گفت: یک روز به زندان شاه رفتیم تا با ایشان دیدار کنیم که با چهره زرد و تکیده شهید علم‌الهدی مواجه شدیم، ایشان از پشت میله‌ها گفتند به مادرم سلام برسانید قرار است تا چهار روز دیگر من را اعدام کنند، اما خدا کریم است؛ شهید علم‌الهدی در بدترین شرایط هم به لطف خدا امیدوار بود.
 
برادر شهید علم‌الهدی گفت: زمانی به شهید علم‌الهدی گفتم جنگ کی تمام می‌شود، وی گفت جنگ تمام می‌شود، اما مهم‌ترین مشکل آینده انقلاب، مشکلات فرهنگی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار