آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۳۷۱
کارشناس مدیریت بر نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

30 درصد مراجعات بیمارستان خاتم الانبیا مشهد مربوط به استفاده از لنزهای غیر بهداشتی است

کارشناس مدیریت بر نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: 30 درصد از مراجعات بخش اورژانس بیمارستان خاتم الانبیا مربوط به استفاده از لنزهای غیر بهداشتی است که این امر هم باعث صدمات جبران ناپذیر به فرد می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد جواد خوش سیما دیروز در نشست خبری مداخلات درمانی در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مکان هایی مانند عینک سازی ها، داروخانه ها و مراکز آرایشی بهداشتی اجازه فروش لنز را ندارند و لنز چه طبی و چه رنگی تنها با تجویز به پزشک باید خریداری شود.


وی با تاکید بر اینکه لنز یک کالا نیست، عنوان کرد: در این راستا هم باید کارهای نظارتی شدید و به خصوص فرهنگ سازی انجام شود؛ زیرا در صورت انجام فرهنگ سازی هم از بار نظارتی کاسته می شود و هم کاهش آسیب های مربوط به استفاده نادرست از لنز را خواهیم داشت.


مدرس دانشگاه پیراپزشکی افزود: 30 درصد از مراجعات بخش اورژانس بیمارستان خاتم الانبیا مربوط به استفاده از لنزهای غیر بهداشتی می باشد که این امر هم باعث درگیری بیمارستان و هم وارد شدن صدمات جبران ناپذیر به فرد می شود.


خوش سیما گفت: تیم نظارت بالغ بر 90 هزار امکنه از جمله نانوایی ها، استخرها، مراکز آرایشی، رستوران  و غیره را پوشش می دهد که این نظارت ها مربوط به محیط کار و شرایط بهداشتی این مکان ها می باشد و از آنجا که بحث سلامت بسیار گسترده است باید این را مد نظر قرار دهیم که سهم هر یک از ما در خصوص سلامت به چه میزان است.


وی با اشاره به اینکه آرایشگاه ها مکان مناسبی برای انجام تاتو و بوتاکس و مواردی از این قبیل نیستند، تصریح کرد: در شهر مشهد بالغ بر 2128 آرایشگاه مردانه و 4300 آرایشگاه زنانه وجود دارد که مجموعا 8316 در آنها مشغول به کار هستند و به دلیل همین تعداد زیاد نمی توان بر تک تک آنها نظارت داشت و در این مورد نیاز به اطلاع رسانی دقیق و همه جانبه از سوی رسانه های گروهی می باشد.
 

این کارشناس مدیریت بر نظارت ادامه داد: با توجه به اینکه آرایشگرها نیز با مشکلاتی از قبیل بیماری های اسکلتی و مشکلات گردن و آرتروز و همچنین به دلیل استفاده از مواد شیمیایی با حساسیت ها و بیماری های عفونی مواجه هستند در این ارتباط باید نکات بهداشتی را رعایت کنند و در این راستا باید آموزش های لازم را ببینند.


خوش سیما با اشاره به اینکه به کسانی که آموزش های بهداشتی را می بینند گواهی نامه داده می شود، اذعان کرد: گرفتن گواهی نامه به این معنا نیست که در همه موارد تخصص دارند بلکه به این معناست که تنها در همان زمینه مجاز به ارائه خدمات هستند و در صورت مشاهده تخلف با آنها برخورد قانونی خواهد شد.


وی در پایان با مهم دانستن امر فرهنگ سازی در این راستا بیان کرد: زمانی که شهروندان به آرایشگاهی مراجعه و تخلفی را مشاهده می کنند این تخلف را گزارش دهند تا اقدامات لازم انجام شود تا کمتر شاهد خسارت های جانی و مالی باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار