پرديس شهدا باعث ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در دانشگاه ها مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۴۴
معاون مديركل شاهد و ايثارگر وزارت علوم:

پرديس شهدا باعث ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در دانشگاه ها مي شود

معاون مديركل شاهد و ايثارگر وزارت علوم گفت: ايجاد پرديس شهدا فرهنگ ايثار و شهادت را در دانشگاه ها ترويج مي دهد.

رضا حسنونديان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: طبق يك مصوبه كلي كه از دولت به سازمان ها و دستگاه ها رسيده است، سازمان ها و دستگاه ها موظف اند تا درصدي از اعتباراتشان را در زمينه هاي مختلف براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت هزينه كنند.

وي افزود: وزارت علوم نيز كه با قشر دانشجو و جوان جامعه سر و كار دارد بايد براي آشنا شدن نسل جديد جامعه تلاش بسياري انجام دهد.

حسنونديان گفت: از سال گذشته مكاتباتي را براي ايجاد پرديس و تنديس شهدا با دانشگاه ها انجام داديم.

معاون مديركل شاهد و ايثارگر وزارت علوم اظهار داشت: طرح 11 دانشگاه به تصويب نهايي رسيده است در مرحله اجرايي شدن است.

وي تاكيد كرد: تدفين پيكر شهدا در دانشگاه ها يكي ديگر از اقدامات براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت است.

حسنونديان با اشاره به روز بزرگذاشت شهدا گفت: در دانشگاه ها از طريق ادارات شاهد و ايثارگر مراسم هايي برپا مي شود.

معاون مديركل شاهد و ايثارگر وزارت علوم افزود: برگزاري كنگره هاي بزرگداشت و ياد شهدا در دانشگاه ها به مناسبت هاي مختلفي برپا مي شود و محدود به يك روز خاص نمي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار