کد خبر:۲۲۰۸۴۴
پرسه در خبرهای سینمایی هفته؛

ماجرای «چ»، جشنواره فجر و فیلم‌هایی که در راهند

با نزدیک شدن به زمان برگزاری جشنواره فیلم فجر، خبرهای سینمای ایران غالباً معطوف به این جشنواره و فیلم هایی که در راه هستند، می‌شود و ...

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ با نزدیک شدن به زمان برگزاری جشنواره فیلم فجر، خبرهای سینمای ایران غالباً معطوف به این جشنواره و فیلم هایی که در راه هستند، می شود.


طی این روزها هم مرتباً خبرهایی از مراحل مختلف تولید و آماده سازی فیلم ها برای رسیدن به جشنواره سی و یکم فیلم فجر به گوش می رسد.


خبر اول اینکه «بشارت به یک شهروند هزاره سوم» تازه ترین ساخته محمدهادی کریمی هم اکنون برای حضور در جشنواره فیلم فجر فیلمبرداری می‌شود.


تا کنون هنگامه قاضیانی، نیکی کریمی، مهدی احمدی، بیتا فرهی، امیرحسین آرمان، خاطره اسدی، ساعد سهیلی، الناز بهمن زاده و شهرزاد کمال زاده جلوی دوربین رفته اند.


بزودی نقش آفرینی حمید فرخ نژاد،فرخ نعمتی و احمد ساعتچیان در این فیلم آغاز خواهد شد.


همزمان با فیلمبرداری، تدوین را یلدا جبلی انجام می دهد؛ همچنین موسیقی توسط فردین خلعتبری در حال ساخت است و علیرضا علویان نیز به طور همزمان صداگذاری را بر عهده دارد.


«بشارت به یک شهروند هزاره سوم» چهارمین فیلم محمدهادی کریمی در مقام کارگردان و هجدهمین فیلمنامه وی است که فیلمبرداری آن از اول آذر ماه به مدیریت ابراهیم غفوری در تهران آغاز شده است.


اما خبر دیگر، در حوزه شبکه نمایش خانگی و سریال های این رسانه پرمشتری طی این سال های اخیر است؛ در حالی که سریال «ویلای من» به روزهای توزیع نزدیک می‌شود و هنوز سوال‌های بسیاری درباره «قهوه تلخ» در ذهن مخاطبان این مجموعه وجود دارد، مصطفی بصیری، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی «گلرنگ رسانه» به جوایز گسترده این سریال جدید اشاره کرده و از 10 هزار جایزه نقدی به همراه سه ویلا خبر داده است که از سوی گلرنگ و با ضمانت این مجموعه بزرگ صنعتی کشور به برندگان اهدا خواهد شد.


وی گفت: سه ویلا در شمال کشور، به علاوه هزاران جایزه 100 میلیون ریالی، 10 میلیون ریالی، دو میلیون ریالی و 500 هزار ریالی به مخاطبان اهدا خواهد شد.


بصیری تصریح کرد: زمان هر قسمت از این سریال، به صورت خالص تقریباً 40 دقیقه است و این به معنی احترام به بینندگان گرانقدر می باشد؛ ضمناً به احترام مخاطبان، زمان تبلیغاتی که پیش از هر قسمت مشاهده می‌شود به نسبت، محدودیت قابل توجهی دارد.


مدیرعامل مؤسسه فرهنگی گلرنگ رسانه عنوان داشت: سریال ویلای من با قیمت 3000 تومان عرضه خواهد شد؛ شرکت صنایع الکترونیک گلرنگ، تکثیر و تولید DVD این مجموعه را عهده‌دار است که بروزترین تکنولوژی تولید دیسک در کشور را در اختیار دارد.


بصیری تصریح کرد: سریال «ویلای من» به شکل متمرکز، مویرگی، منظم، متداوم و در زمانی کوتاه در تمام نقاط ایران در اختیار مخاطبان قرار داده خواهد شد.


وی گفت: نحوه شرکت در قرعه‌کشی بزرگ جوایز سریال ویلای من به همراه توضیحات مهران مدیری، در یک DVD رایگان تا چند روز دیگر در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.


مدیرعامل مؤسسه فرهنگی «گلرنگ رسانه» در پایان گفت: علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت رسمی «ویلای من» به نشانی http://vilayeman.com مراجعه کنند.


خبر بعدی اما مربوط به بحران اخیر سینمای ایران و ماجرای فیلم های تحریمی و توقیفی است.

 

مهدی عظیمی میرآبادی، سرپرست اداره‌کل نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی تاکید کرد: این اداره‌کل هیچ یک از مجوزهای اکران خود را منتفی نکرده است.


وی درباره برخی گمانه‌زنی‌ها پیرامون اجماع وزارت ارشاد و حوزه هنری در اکران نکردن «پذیرایی ساده»،‌ «برف روی کاج‌ها» و «پل چوبی» اظهار کرد: پروانه نمایش هیچ فیلمی از سوی وزارت ارشاد منتفی نشده است.


همچنین مرتضی شایسته، یکی از مدیران «هدایت فیلم» به عنوان پخش‌کننده «پذیرایی ساده»، بر اکران این فیلم در زمان تعیین‌شده تاکید کرد.


وی در پاسخ به پرسشی درباره اکران «پذیرایی ساده» تصریح کرد: ما آماده اکران این فیلم بلافاصله بعد از فیلم «بی‌خود و بی‌جهت» هستیم.


شایسته ادامه داد: اکنون ما با سینماها قرارداد بسته ایم و تبلیغات‌مان هم کاملاً آماده است تا در موعد مقرر نمایش عمومی‌مان را آغاز کنیم.


این پخش‌کننده در پاسخ به پرسشی درباره برخی گمانه‌زنی‌ها پیرامون اکران نشدن فیلم «پذیرایی ساده» در سینماها با نظر وزارت ارشاد گفت: تا کنون هیچ چیزی درباره این موضوع به ما اعلام نشده، ضمن آن که ما قراردادمان را در شورای صنفی نمایش به ثبت رسانده‌ایم، بنابراین اکران‌مان قطعی است.


مرتضی شایسته در پایان تاکید کرد: «هدایت فیلم» کاملاً آماده اکران مناسب فیلم سینمایی «پذیرایی ساده» است.


اما ماجرای وضعیت پیش آمده برای فیلم «چ» ابراهیم حاتمی کیا و اقدام عجیب و غریب فریبرز عرب نیا مبنی بر حاضر نشدن در سکانس پایانی فیلم هم به موقعیت جالبی رسیده است.


آخرین خبر در این مورد این است که فریبرز عرب‌نیا در واکنش به برخی اظهارات اخیر درباره خودش و فیلم سینمایی چمران، طرف مقابل را دعوت کرد که در حضور مردم و در راستای روشن کردن اذهان عمومی با یکدیگر سخن بگویند.

 

فریبرز عرب‌نیا، بازیگر نقش شهید چمران در فیلم جدید ابراهیم حاتمی‌کیا در واکنش به برخی اظهارات نماینده بنیاد سینمایی فارابی در پروژه «چ» درباره خودش گفت: همان‌گونه که پیش از این هم عنوان کردم، بنا نداشتم به این جنجال‌ها وارد شوم و به حرمت همان شخصیت فرزانه، قصد دامن زدن به این حاشیه‌ها را نداشتم، اما به‌نظر می‌رسد رفتار آقایان بشدت با عملشان متناقض است و گویا پشت اسم یا اعتبار اشخاصی نظیر چمران پنهان شدند که این دردی را دوا نمی‌کند، به همین خاطر من دوباره و با قاطعیت اعلام می‌کنم که اگر حقیقت یا شهامتی در چنته دارید، بیایید و در برنامه زنده تلویزیونی به قصد شفافیت اذهان و ان شاءالله به قصد خیر و منفعت سینما مناظره کنیم.


عرب‌نیا ادامه داد: هر کدام از این دو راه را که انتخاب کنید، نافی این امر نیست که از تمام قدرت و اعتبار بنیاد فارابی و خبرگزاری‌های مورد علاقه‌تان بیش از دو هفته است که استفاده می‌کنید و با تمام توان مشغول به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی علیه بنده و خدشه‌دار کردن اعتبار اینجانب هستید؛ آیا بهتر نیست این روش مذموم را باب نکنید که طبق آن قراردادهای عوامل فیلم را که تا به حال و طبق عرف و قاعده بین تهیه‌کننده و آنان محرمانه تلقی می‌شده، با دخل و تصرف و جا به جا کردن حقایق بر روی سایت‌ها و خروجی خبرگزاری‌ها منتشر می‌کنید و باعث تشویش اذهان علاقه مندان سینما می‌شوید.


بازیگر نقش شهید چمران افزود: این اقدامات به نفع سینما نیست و ضربه‌ای مهلک به ساختار و روابط آدم‌های این صنف می‌زند؛ آیا این امر باعث ضربه ‌زدن به مقبولیت سینما و رونق آن نمی‌شود‌؟ آیا این روشی مردانه و براساس قواعد پهلوانی است که از تمام توان رسانه‌ای خود و بنیاد معظم فارابی علیه یک نفر و به قصد مخدوش کردن شخصیت اجتماعی‌اش سوءاستفاده کنید؟ لااقل برای من یک نفر جای اما و اگرهای فراوان به‌وجود می‌آید که چه شده است که آقایان لشگری‌پور و قائم مقامی که در طول فیلمبرداری و بعد از جا به جا شدن تهیه کننده محترم (به دلایل ناگفتنی) باید به نفع پروژه، اتحاد رفتاری و گفتاری داشته باشند، عملاً چنین نکرده اند و همین امر یا بحران هایی را ایجاد می‌کرده یا مشکلات پیش آمده را حادتر می‌نموده است؟ واقعا چه شده است که در حال حاضر با تمام قوا و صد درصد همدلانه و برنامه‌ریزی شده عمل می کنند؟!


وی تاکید کرد: آقایان چه شده است که از قول کسانی اظهارات یا جملاتی را نقل می‌کنید که در درستی یا نادرستی آنها جای شک فراوان هست؟ چرا گفته های آنها را به خودشان وا نمی گذارید؟


عرب‌نیا با بیان اینکه فقط به شخص رئیس بنیاد سینمایی فارابی درباره مفاد قراردادش پاسخگو است، گفت: من چون مقام دیگر آقایان را در این نقل قول‌ها معتبر و صالح نمی‌دانم، این گفته‌ها را بی پایه تلقی می‌کنم، مگر آن که از جانب خودشان اظهار شود؛ از راننده گروه و فیلمبردار پشت صحنه تا اصلی ترین عوامل تولید فیلم که قصد مطرح کردن موضوعی علیه بنده دارند؛ حتی در مورد بنیاد سینمایی فارابی که خود را نماینده آن معرفی کرده‌اند، هم حرفی ندارم، مگر با شخص مدیرعامل بنیاد؛ به جز ذکر یک مطلب: اگر بناست حقایق عنوان شود، بگذارید یک بار در حضور مردم و به قصد روشن کردن اذهان آنان با مقام‌هایی که واقعاً ذیربط و قانوناً مسئول هستند، انجام شود؛ در آنجا مشخص خواهد شد مواردی را که ظاهراً سنگ آنان را به سینه می‌زنید، از جمله بیت‌المال، تقدس نام افرادی چون شهید چمران، رعایت اصول حرفه‌ای، برزخ‌های مالی و بحران‌های تولید سینما توسط چه کسانی لگدمال یا ایجاد شده‌اند؟


وی ادامه داد: در آنجا شاید مشخص شود که از بیماری‌های بشدت مهلک سینما، یکی این است که حضور کارنابلدان باعث ضررهای هنگفت مالی، چرخه‌های تولید معیوب و مخدوش و تیره شدن روابط بین اهالی سینما می‌شود؛ شما چندین بار همچون کسی که بشدت نگران و دلسوز عوامل همکار من در پروژه شهید چمران بوده‌اند، سخن به زبان راندید؛ فقط یک سوال از میان ده‌ها سوال بی جواب باقی می‌ماند: شما کجا بودید وقتی آقای بابک حمیدیان به دلیل نبودن حتی یک بخاری برقی در سرمای زیر صفر درجه به جای تعویض لباس در یک چادر چند 10 متری که واژه یخبندان برای آن مناسب‌تر است تا اتاق تعویض لباس، لباس خود را در فضای آزاد، زیر باران و در کنار بشکه آتش عوض می‌کرد، این همان سینمای فاخر می باشد که شما و نحله فکری شما به دنبال آن است؟


عرب نیا در ادامه با اعتراض به وضعیت موجود خطاب به نماینده بنیاد سینمایی فارابی در این پروژه اظهار کرد: جناب لشگری‌پور شما و امثال شما می‌توانید در طول یک پروژه هر از چند روز یک‌بار برای چند ساعت سر صحنه تشریف بیاورید و همچون یک توریست و بازدیدکننده در جای گرم بنشینید و دور از جان همه بازیگران و عوامل فیلم، بنده را همچون در یک سیرک و در میان خاک و دود به تماشا بنشینید و می‌توانید در تمام دفعات حضورتان بر سر صحنه فیلمبرداری صحبت‌هایی صد درصد متناقض با حرف‌های فعلی‌تان به بنده بگویید و وانمود کنید که فیلمبرداری به ‌خاطر عرب‌نیا متوقف شده، در حالی ‌که خود می‌دانید در طول پنج ماه، عرب‌نیا شما را راکورددار نکرده بوده است و بار آخر خود، اذن خروج به او دادید.


وی افزود: شما می‌توانید بیشتر و بدتر از اینها از تمام قدرت‌های رسانه‌ای و اداری خود و همکارانتان استفاده کنید تا سینما و چرخه تولیدی شکل بگیرد و در آن بازیگران و عوامل فیلم همچون ابزار مورد استفاده قرار گیرند و در مقابل هر گونه بی‌قانونی حق کوچک‌ترین اعتراضی نداشته باشند و در بهترین شکل مطلوبتان، به انسان‌هایی تبدیل شوند عافیت طلب و صد درصد مطیع و رام، اما و هزار بار اما من با صدای بلند می‌گویم که به شما و به این شیوه اعتراض دارم و اعتراضم بسیار جدی است.


این بازیگر سینما و تلویزیون در پایان خاطرنشان کرد: تنها راه میان من و امثال شما برای پروژه های آینده این است که به سراغ من و تک و توک امثال من نیایید تا بعد مجبور به این جور بازی‌ها نشوید؛ چرا که من براساس اصول حرفه‌ای که به آن اعتقاد دارم و طبق قوانین جاری مملکت بازیگر هستم و شما یا هر تهیه‌کننده دیگری به هنگام مراجعه به من و امثال من، لابد برای خرید کالای من که همان خدمات هنری است، طبق آن چیزی که در قراردادها می‌نویسیم و می‌نویسند، می آیید و مخیرید که قرارداد را با لوازم و شرایط مشروع و قانونی من و امثال من بپذیرید یا نه، اما اگر پذیرفتید، دیگر سعی در مرعوب و مخدوش کردن امثال من نکنید؛ این آخرین جمله حرف‌های من خطاب به شما بود، نه کسانی که از آنها نقل قول کردید؛ آنها اگر حرف یا سخنی دارند، من در خدمتم بسم الله.


خبر دیگر اینکه، فیلم «داستان عوضی» به کارگردانی فریدون جیرانی و تهیه‌کنندگی تینا پاکروان مراحل فنی را سپری می‌کند؛ این فیلم فرم حضور در جشنواره فیلم فجر را پر کرده است.


فیلم «داستان عوضی» به کارگردانی فریدون جیرانی با موضوع فانتزی آماده نمایش می‌شود تا در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآید.


فیلم از  8 شهریورماه جلوی دوربین رفته و 12 مهر به پایان رسیده؛ بخش‌هایی از فیلم در دربند، شهرک غرب، ملاصدرا، نیایش، شریعتی و ایرانشهر جلوی دوربین رفته است.


در خلاصه داستان فیلم ‌آمده است: نویسنده داستان‌های تلخ تصمیم می‌گیرد یک داستان بامزه و خنده‌دار بنویسد که خودش درگیر این داستان می‌شود و ....


در این فیلم اکبر عبدی، علیرضا خمسه، هدایت هاشمی، نگار عابدی، نادر سلیمانی، داریوش کاردان، گیتی ساعتچی، احمد ایراندوست و غیره به ایفای نقش می‌پردازند.


و بالاخره از سینمای جهان هم خبر می رسد که «هابیت: یک سفر غیرمنتظره» تولید نیو لاین و مترو گلدوین مه‌یر در هفته اول اکران از جمعه تا یکشنبه در آمریکای شمالی، 84.8 میلیون دلار فروخت و رکورد بیشترین فروش افتتاحیه یک فیلم اکران‌شده در ماه دسامبر را شکست.

 

اولین فیلم سه‌گانه جدید پیتر جکسون که پیش‌درآمدی بر سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» است، در سطح بین‌المللی نیز در هفته اول اکران در 18هزار و 200 سینما در 56 بازار، 138.2 میلیون دلار بدست آورد و با حساب بازار آمریکای شمالی مجموع فروش خود را در هفته اول اکران به 223 میلیون دلار رساند.


«من افسانه هستم» با بازی ویل اسمیت در سال 2007 در چنین هفته‌ای در دسامبر در آمریکای شمالی روی پرده سینماها رفت و با 77.2 میلیون فروش در هفته اول نمایش تا پیش از «هابیت: یک سفر غیرمنتظره»، رکورددار فروش افتتاحیه یک فیلم اکران‌شده در این ماه بود.


«یک سفر غیرمنتظره» در وب سایت سینمااسکور از سوی تماشاگران درجه A دریافت کرده است. برادران وارنر که صاحب نیو لاین هستند، مسئولیت توزیع این ماجرای فانتزی را به عهده دارند که می‌تواند تا روز کریسمس چهار برابر فروش هفته اول خود بدست بیاورد.


سه‌گانه «هابیت» بر مبنای رمانی به همین نام نوشته جی آر. آر. تالکین ساخته شده که سال 1937 منتشر شد.


داستان، 60 سال پیش از وقایع «ارباب حلقه‌ها» روی می‌دهد و درباره بیلبو باگینز یک هابیت جوان و گوشه‌گیر است که با همراهی گروهی از دورف‌ها برای پس گرفتن کوه آبا و اجدادی خود، با اژدهایی به نام اسموگ راهی یک سفر غیرمنتظره می‌شوند.


مارتین فریمن نقش بیلبو را بازی می‌کند و اورلاندو بلوم، اندی سرکیس، الایجا وود، هوگو ویوینگ، ایان مکلن و کیت بلانشت نقش‌های خود را در سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» تکرار کرده‌اند.


«هابیت: ویرانی اسموگ» دومین فیلم «هابیت»،‌ 13 دسامبر 2013 اکران می‌شود و سومین فیلم «هابیت: رفت و برگشت» 18 ژوئیه 2014 به نمایش درمی‌آید.

 

جکسون سال 2004 برای فیلم «بازگشت پادشاه»، آخرین بخش سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» برنده سه جایزه اسکار شد؛ این فیلم در مجموع 11 جایزه اسکار دریافت کرد؛ مجموع فروش سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» شامل «یاران حلقه»، «دو برج» و «بازگشت پادشاه» حدود سه میلیارد دلار بود.


از سوی دیگر، درام تاریخی «لینکلن» ساخته استیون اسپیلبرگ و «کتاب بارقه امید» ساخته دیوید ا. راسل، هر دو پس از نامزدی در جوایز گلدن گلوب در جدول فروش وضعیت بهتری پیدا کردند.


«لینکلن» در ششمین هفته اکران با کمتر از 19 درصد کاهش 7.2 میلیون دلار فروخت و در رده سوم قرار گرفت؛ مجموع فروش این فیلم در ایالات متحده و کانادا 107.9 میلیون دلار شده است.


«کتاب بارقه امید» هم با تنها چهار درصد کاهش با 2.1 میلیون دلار، رده دهم را به خود اختصاص داد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار