رئیس ستاد مرکزی حماسه 9 دی گفت: مدیریت رهبری مهمترین عامل مقابله با فتنه سال 88 بود.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» دکتر محمدعلی نائینی صبح امروز در نشست خبری حماسه 9 دی در ستاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با مشارکت 85 درصدی مردم ایران در شرایطی برگزار شد که دشمن با عملیات روانی تلاش کرد انتخابات را بازی حکومت معرفی کند اما هوشمندی و اعتماد ملی در انتخابات به نمایش گذاشته شد که نشان از پشتوانه مردمی بود.
وی با اشاره به اینکه برخی از احزاب در یک جبهه واحد با قدرتهای غربی تلاش کردند از طریق اقدامات غیرقانونی و ضدامنیتی تهران را دست خوش ناآرامی کنند، گفت: جریان فتنه با نادیده گرفتن قانون و بیانیههای تند و گزارشهای نادرست موقعیت ایران را در دنیا متزلزل کردند و اعترافات دشمنان نشان داد که این فتنه یک حرکت سازمان یافته بود که از طریق سفارتخانهها و رسانههای آنان با هدف تغییر حکومت در ایران دنبال میشد.
نائینی با اشاره به اینکه آنان عملیات رنگی در انتخابات آینده را در نظر دارند، ابراز داشت: رسانههای غربی نقش مهمی در فتنه 88 داشتند و دولت امریکا از شبکههای اجتماعی و ماهوارهها برای هدف دار کردن اغتشاشات استفاده کرد، بهعنوان مثال افزایش زمان برنامه های ماهوارهای دولت امریکا و ایجاد فرکانسهای جدید تا مخالفان تصاویر ویدئویی خود را به آن شبکهها ارسال کنند از اقدامات آمریکا در این زمینه بود، همچنین سفارتخانهها، سرویسهای امنیتی و رسانههای آنان تلاش کردند تا زمینه فعالیت سلطنتطلبها، بهاییها و اراذل و اوباش را فراهم کنند.
رئیس ستاد مرکزی حماسه 9 دی با اشاره به عوامل ایجاد این حماسه گفت: ایمان و باور اعتقادی مردم، مدیریت رهبری، بصیرت ملت و عاشورا از جمله دلایل موفقیت حماسه 9 دی بود.
وی با بیان اینکه مدیریت رهبری مهمترین عامل موفقیت حماسه 9 دی بود، خاطرنشان کرد: تبیینهای روشنگرانه رهبری این حماسه را ایجاد کرد و در این حماسه قدرت مردم به نمایش گذاشته شد؛ زیرا سیاست رهبری جذب حداکثر و دفع حداقلی بود.
نائینی با بیان اینکه حماسه 9 دی مبتنی بر نگرش عاشورایی بود، افزود: عاشوراییان فتنه 88 را از بین بردند و این قیام، قیامی مردمی و برپایه حرکت ولایتمدارانه بود.
وی گفت: پیام 9 دی این بود که امکان نابودی انقلاب اسلامی وجود ندارد و حماسه نه دی متعلق به هیچ جریان و گروه خاصی نیست، همچنین به برکت رهبری میتوان از همه فتنه ها عبور کرد.
رئیس ستاد مرکزی حماسه 9 دی با بیان اینکه برخی تلاش دارند این حماسه را نادیده بگیرند و در خلق آن به خود جایزه بدهند، ابراز داشت: همانطور که رهبری فرمودند حماسه 9 دی حادثه کوچکی نبود بلکه عظیم و ماندگار مانند روزهای اول انقلاب بود که دست خدا، روح ولایت و امام حسین (ع) در آن دیده میشد، در این حماسه مردم حجت را تمام کردند به طوریکه در نهایت دشمنان به عظمت مردم اعتراف کردند.
نائینی با بیان اینکه نظام از اعتماد مردمی برخوردار است، خاطرنشان کرد: پیام حماسه 9 دی این بود که جوانان مهمترین نیرو در همه محاسبات حماسی و ملی هستند اما امریکاییها میخواهند ایران الگوی کشورهای منطقه نباشد و با بیان انرژی هستهای دایره فشار را بر ایران بیشتر کنند.
وی با توجه به نقش رسانهها در تبیین حماسه 9 دی گفت: از رسانهها انتظار هست که ماهیت و ظرفیت حماسه 9 دی را تبیین و برای ایجاد ظرفیتهای جدید تلاش کنند، همچنین با توجه به لایههای عمیق پیدایش، علل، حرکت سیر خروشان مردم به تحلیل و تبیین نه دی بپردازند.
رئیس ستاد مرکزی حماسه 9 دی ادامه داد: مدیریت چالشها و بحرانها، تبیین جایگاه و نقش رهبری، آشکار سازی ابعاد فتنه، در برگیری همه احزاب با مشارکت همه مردم، همچنین توجه به پیشرفتهای علمی ایران، ارتقا قدرت ایران در منطقه و مقابله ایرانیان با زورگویی دشمن از جمله وظایف رسانه ها درباره حماسه 9 دی می باشد.
نائینی از برگزاری برنامههای مختلف در رابطه با این حماسه خبر داد و افزود: بخش مهمی از برنامههایی که برگزار خواهد شد کاملا خودجوش و مردمی است و امروزه شاهد حجم متنوع و گسترده فعالیتهای مردمی با هدف زندهنگه داشتن این حماسه با اجرای 600 برنامه هستیم که از جمله آن برگزاری چهار جشنواره ادبی و هنری، ارائه 120 مقاله توسط اساتید دانشگاه، انجام 40 پروژه تحقیقاتی توسط دانشگاهیان که 37 عنوان از آن در حال ارزیابی برای چاپ است،و 15 برنامه مستند تلویزیونی، فعالسازی 600 وبلاگنویس فعال حماسی 9 دی، تولید چند بسته محتوایی، معرفی 60 نفر کارشناس برجسته در سراسر کشور است.
وی با بیان اینکه برگزاری دومین همایش 9 دی در صداوسیما با حضور اساتید دانشگاه در هفتم دی ماه برگزار خواهد شد، گفت: رونمایی از کتاب حماسه 9 دی روز پنج شنبه انجام خواهد شد و تمامی ستادهای شعبه هماهنگی کار برنامهریزی آن را در سراسر کشور بهعهده خواهند داشت.