کد خبر:۲۲۱۳۳۱
یک استاد دانشگاه:
9 دی باعث به روز شدن اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران شد
یک استاد دانشگاه با بیان امواج بیرونی 9 دی در خارج از مرزها به روز شدن اقتدار نظام و آرامش جامعه را یکی از پیامدهای 9 دی بیان کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسن لاسجردی امروز در همایش «بصیرت عاشورایی و نظام ولایی» که در بنیاد پژوهشهای آستان قدس رضوی برگزار شد، با بیان تفاوت انتخابات در کشورهای مانند عراق و ایران تصریح کرد: در انتخابات ایران جریانهایی در داخل به دنبال سوءاستفاده از NGO ها و گروههای متعدد بودند.
وی افزود: آمریکا تلاش کرد دموکراسی سازی را در منطقه از سال 2012 انجام دهد و همه فعالیتهای ایالات متحده آمریکا برای تابلو کردن دموکراسی در منطقه بود که پنبه این واژه در سال 2006 تا 2009 توسط کلمه مقاومت زده شد.
این استاد دانشگاه به روز شدن اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران، تثبیت نظریه جنگ نرم و اهمیت اندیشه حکومت دینی بر پایه ولایت فقیه را از جمله امواج 9 دی در بیرون از مرزها برشمرد و بیان داشت: 9 دی برای ایران دارای برکات عمیق بوده است.
حسن لاسجردی با بیان اینکه آمریکا حضور در انتخابات ایران در سال 88 را در برنامه کار خود قرار داده بود، گفت: دعوای آنها با ما دعوای دموکراسی خواهی و مقاومت بود.
وی با بیان اینکه شبکه های اجتماعی محصول سال 2008 نیست، بیان داشت: شبکه های اجتماعی در انتخابات سه گانه یک ابزار مهم انتقال شکلدهی و نتیجهگیری پیام است، ما در 9 دی به همه ابزارهایی که در این زمینه وارد شدند باید توجه کنیم و برخی از این ابزارها باید مورد اصلاح واقع شوند.
این استاد دانشگاه با اشاره به واکنش ها و اظهارات دولتمردان کشورهای دیگر در خصوص فتنه 88 گفت: اوباما خواستار دخالت در تحولات ایران بود و می گفت آمریکا باید از معترضان حمایت کند.
حسن لاسجردی با بیان اینکه ما امروز بر این باوریم که جهان، جهان وابستگی متقابل است، افزود: امروز حوادث و اتفاقات به گونهای است که دیگران علاقه مند به واکنش میشوند، مانند میانمار که قبلا برای ما دغدغه مند نبوده؛ اما امروز به صورت یک موضوع در تارک تحولات بین الملل قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: در انتخابات 88 نیز مجموعه حوادث این تلقی را بروز میداد که دیگران خود را دارای مسئولیت میدانستند و به همین دلیل به اظهار نظر میپرداختند.
این استاد دانشگاه با بیان امواج بیرونی حماسه 9 دی در بیرون از مرزهای ایران گفت: به روز شدن اقتدار نظام جمهوری اسلامی اولین پیامد 9 دی است، چراکه بحران سازی برای کاهش ضریب امنیت و اقتدار شکل می گیرد و آنچه که در بحران و حوادث انتخابات 88 شکل گرفت در جهت سلب آرامش جامعه و پایین کشیدن جایگاه ایران در منطقه بود.
حسن لاسجردی تاکید کرد: 9 دی باعث به روز شدن اقتدار نظام و آرامش جامعه شد و باعث شد که نظام بعد از یک تزلزل دوباره به اقتدار خود باز گردد.
وی به بازآفرینی قدرت بسیجی نظام در برابر تهدیدات بیرونی به عنوان یکی دیگر از امواج بیرونی 9 دی اشاره کرد و گفت: 9 دی در حوزه تحولات منطقه، قدرت بسیج را بازآفرینی و مردم را به میدان آورد.
این استاد دانشگاه با تأکید بر این امر که برخی افراد جنگ نرم را اوهام میدانند، بیان داشت: 9 دی نشان داد جنگ نرم یک واقعیت قابل اثبات است.
حسن لاسجردی اهمیت اندیشه حکومت دینی بر پایه ولایت فقیه را از دیگر تأثیرات امواج بیرون از مرز 9 دی دانست و خاطرنشان کرد: حماسه 9 دی استانداردهای متفکرین در منطقه ما را ناکارآمد کرد و استانداردهای بحرانسازی را در هم شکست که این مهم یکی از افتخارات ماست.
وی با بیان اینکه امروز جریان تفکر مقاومت در برابر دموکراسی خواهی ایستاده است، گفت: 9 دی یک حادثه نیست؛ بلکه بهعنوان یک پروژه بلند مدت دارای برکات زیادی برای ایران است تا بتوانیم با واکاوی واقعیت آن در بزنگاهها اقدامات مناسب را انجام دهیم.
این استاد دانشگاه با اشاره به دخالتهای کشورهای غربی و برخی سفارتخانه های این کشورها در انتخابات 88 افزود: بعد از جریان 9 دی دخالت خارجی تمام نشد، ایران به عنوان محوریترین رکن بیداری اسلامی نوک پیکان تهاجم نظام سلطه است.
حسن لاسجردی با بیان اینکه 9 دین به عنوان پشتوانه مردمی و پادزهر سیستم بود، بیان داشت: ما از قدرت 9 دی استفاده میکنیم.
وی به نقش رسانهها به عنوان یک محور قدرتآفرین در جامعه اشاره و به بیان نقش بی بی سی در انتخابات ایران پرداخت و گفت: امروز رسانهها ما را احاطه کردهاند و جزئی از زندگی ما هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.